Od seks bombe do propale žene: Lečila se alkoholom, spas joj doneo pilates

Izvor: B92, 02.Sep.2017, 19:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Od seks bombe do propale žene: Lečila se alkoholom, spas joj doneo pilates

Sa 25 godina proslavila se ulogom fatalne žene u filmu "Telesna strast" i osvojila je svet. Danas ima 63 godine, i zbog teške bolesti ni ne podseća na zavodnicu koju je svet obožavao. Sada moli fanove da razumeju njen položaj i pruhvate je onakvu kakva jeste.

Legendarna Ketlin Tarner, koja je svojevremeno važila za jednu od najlepših glumica na svetu, otkrila je da je njenu lepotu uništila bolest, tačnije reumatoidni artritis. Holivudska zvezda bila je natečena od lekova >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << i operacija, i tokom vremena je promenila fizički izgled. Sa bolešću je počela da se bori pre dve decenije, a tada se spekulisalo da je alkohol kriv za njeno stanje. "Bila sam naduvena kao balon od lekova. Bilo je prilično ružno", objasnila je da je počela da pije kako bi se suočila sa svojim bolom.

Kaže da je pila da bi ubila bol. Zbog alkoholizma je, priznala je stranim medijima, imala problema sa kretanjem, nije mogla da se fokusira, obuje, obuče.... Život joj se promenio. Uskoro je uspela da prekine destruktivni krug uz pomoć prijatelja i porodice, a trenutno i artritis popušta. Ketlin svakodnevno ide na akupunkturu. "Najviše mi je pomogao pilates. Obožavam ga! Obožavam", rekla je glumica koja je svesna da nikad neće izgledati kao nekada i fanovima je poručila da to moraju da prihvate.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Ketlin Tarner – od seks bombe do propale žene: Lečila se alkoholom, spas joj doneo pilates

Izvor: Story, 03.Sep.2017, 19:01

Sa 25 godina proslavila se ulogom fatalne žene u filmu “Telesna strast” i osvojila je svet. Danas ima 63 godine, i zbog teške bolesti ni ne podseća na zavodnicu koju je svet obožavao. Sada moli fanove da razumeju njen položaj i pruhvate je onakvu kakva jeste. Legendarna Ketlin Tarner, koja je...

Nastavak na Story...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.