Od njegovih reči PODILAZI JEZA - Numerolog pre 4 meseca predvideo ZEMLJOTRESE: Ovo je tek početak!

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Jul.2023, 10:54

Od njegovih reči PODILAZI JEZA - Numerolog pre 4 meseca predvideo ZEMLJOTRESE: "Ovo je tek početak!"

Ukazao na još neke probleme na koje treba obratiti pažnju!

Zemljotres koji se dogodio dva i po sata iza ponoći a bio je jačine 2, 6 stepeni po Rihteru registrovan je u Kosovskoj Mitrovici.

Tokom noći opet se tresao i Kragujevac, nešto posle ponoći i zemljotres je bio jačine 1, 6 stepeni po Rihteru. Potres je registrovan i u Kruševcu, jutros oko 4.34 sati, a bio je 1,7 stepena po Rihteru.

Kragujevac je i juče pogodio zemljotres >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << koji su građani osetili. Bio je jačine 3,8 stepena po Rihteru.

Kada je u februaru niz jakih i razarajućih zemljotresa zahvatio teritoriju Turske, kontaktirali smo numerologa Bojana Kljajića, koji tada nije imao dobre prognoze u vezi ovoga. Podsećamo, prema njegovoj prognozi ovo je bio tek početak potresa.

Evo šta je tom prilikom rekao.

Ono što je sigurno jeste da će 2023. godina biti u znaku Urana (7) koja će neminovno izazivati određene probleme sa kojima ćemo se suočavati ili koje ćemo prosto morati da gledamo, ali i da preživimo, ovo je tek početak. Cela 2023. godina će nam na globalnom nivou biti u broju 7. Broj 7 u numerologiji se vezuje kao što sam napisao za planetu Uran - ova planeta odnosno broj 7, moram biti iskren i reći, ruši sve stare ustaljene forme i bori se svojim intelektom za nove sisteme vrednosti.

On je napisao da je globalna sedmica koja vlada celom 2023., zapravo simbol vremenskih nepogoda i zemljotresa.

Ono od čega posebno podilazi jeza je ono što je napisao na samom kraju, a to je, da je ovo sve samo početak onog što nas tek očekuje tokom ove godine.

- Od bitnih promena ili problema koje možemo da očekujemo u novoj 2023. godini su definitivno klimatske promene ili ti elementarne nepogode u vidu poplava ili izlivanja reka, zagađenje (4) vazduha (7), većeg broja zemljotresa, oluja (7), ali isto tako i zagađenje (4) vode (2). Savetujem sve vaše čitaoce da nabave pročišćivače-filtere za vodu ili jednostavno da kupuju vodu - dodao je Kljajić u prognozi.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.