Od LATEKS KAPUTA do ELEGANCIJE U PLAVOM: Gaga Mirković na humanitarnom koncertu pokazala KREACIJE dostojne kraljice

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Feb.2024, 00:04

Od LATEKS KAPUTA do ELEGANCIJE U PLAVOM: Gaga Mirković na humanitarnom koncertu pokazala KREACIJE dostojne kraljice

Veličanstveno izgleda u svakom od njih.

Pevačica Dragana Mirković okupila je veliki broj obožavatelja, kolega i prijatelja večeras u Štark Areni. Hala je puna do poslednjeg mesta, a koncert je počeo oko 21 čas, kada se Dragana pojavila na bini u dugačkom mantilu od lateksa.

Za koncert ovako velikih razmera nije neobično da izvođači promene par odevnih kombinacija, isto tako je i Dragana večeras uradila.

Dragana Mirković je spektakularnim >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << koncertom otpočela proslavu 40 godina blistave karijere oborivši rekord Štark arene u poseti, ali i postavila nove standarde kada su specijalni efekti u pitanju.

Posle veličanstvene kombinacije od lateksa za koju se odlučila da obeleži otvaranje koncerta, pevačicu smo videli i u nešto laganijoj lepršavoj plavoj haljini.

Srbija Danas

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.