Očistite organizam: 2 ukusna napitka za detoksikaciju

Izvor: B92, 09.Jan.2016, 22:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Očistite organizam: 2 ukusna napitka za detoksikaciju

Preporodite organizam ukusnim i veoma lekovitim napicima.

Ako vas ovih dana više od svega veseli zalogaj za zalogajem te učestali obroci za stolom, ispred televizora ili u omiljenoj fotelji, ne osjećate grižu savesti. Svako zaslužuje gurmanski odušak, pogotovo u krugu najdražih i najbližih. Kako bi se što pre vratili u normalu, predlažemo vam čašu osvežavajućeg napitka koji će vas probuditi telo i probavu.

Napitak za detoksikaciju

Uz >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << obilje vitamina C koji je proslavio jednu od omiljenih zimskih voćki, pomorandžu odlikuju brojna druga blagotvorna svojstva.

Budući da svečana trpeza najčešće bogata kaloričnim i masnim namirnicama koje se teško vare, predlažemo vam dva čarobna i ukusna napitka od pomorandže uz koje će skupljene kalorije polako izaći, stomak će splasnuti, a probava proraditi.

Detoks sok s pomorandžom, limunom i medom

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.