Obuća kojom su ODUŠEVLJENE sve modne blogerke, biće veoma POPULARNA ovog LETA (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Apr.2021, 18:11

Obuća kojom su ODUŠEVLJENE sve modne blogerke, biće veoma POPULARNA ovog LETA (FOTO)

Jednostavne su i lako uklopljive.

Proleće je stiglo, a uskoro će i leto. Prilika je da se rešimo teške zimske obuće i zamenimo je laganijom. Za prelaz uvek mogu da posluže patike ili neke adekvatne cipele, a evo koju će obuću modne influenserke nositi ove sezone.

Reč je o "naked sandal" obući, bukvalno da prevedemo golim sandalama, koje izgledaju skroro kao i da nemate obuću, kaiš na njim je tanak tako da izgleda prilično neprimetno, svedeno i dobro će se >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << kombinovati uz bilo koju odevnu kombinaciju.

A post shared by Salttarello (@salttarello)

A post shared by Sapatos | Bolsas | Acessórios (@santalollabalsas)

Nema razloga za brigu o ravnoteži, najbolji modeli nemaju potpetice od kojih će vam se zavrteti u glavi - na kraju krajeva nismo ni spremni da se odreknemo udobnosti - ali zato dolaze u seksi varijacijama na sve teme naked sandal. Tu su kaiščići, vezivanja, minimalizam dostojan i koncepta arhitekte, ali i razigrane boje poput roze, zelene i plave, za one koji žele da dobro raspoloženje izdignu na viši nivo.

A post shared by Shöez Calçados (@shoezcalcados)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.