Obožava da bude trudna i to papreno naplaćuje: Novac primam u 10 rata VIDEO

Izvor: B92, 09.Maj.2023, 10:37

Obožava da bude trudna i to papreno naplaćuje: "Novac primam u 10 rata" VIDEO

Jesenia obožava trednoću i cilj joj je da pomogne parovima da se ostvare kao roditelji. Ova surogat majka svoja iskustva često objavljuje na TikToku, a u jednom video-materijalu je otkrila i koliko zarađuje od ovog posla.

Jasenia je inače mama jednog dečaka i aktivno priča o svojim iskustvima tokom trudnoće na pomenutoj mreži. Kako smo već reklu, u jednom TikTok videu je otkrila koliko zarađuje i kako uspeva da se emocionalno distancira od deteta jednom kad se porodi.
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << />
"Troškovi takvog poduhvata razlikuju se od zemlje do zemlje. U SAD , gde ja živim, naknada iznosi od 40 do 50 hiljada dolara, a novac primam u 10 rata. Takođe, porodica deteta snosi troškove zdravstvenih pregleda, zdravstvenog osiguranja...", tvrdi ona, te dodaje da joj rastanak sa detetom koje je nosila 9 meseci pada teško.

"U svemu tome, moj muž mi je najveća podrška", kaže.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.