Obnažio se 35 godina mlađi suprug Verice Rakočević: Da se vrate gaće, da se odvoji pamet... (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Jan.2024, 17:33

Obnažio se 35 godina mlađi suprug Verice Rakočević: "Da se vrate gaće, da se odvoji pamet..." (FOTO)

Kreatorka ima na šta da bude ponosna.

Kompozitor Veljko Kuzmančević na svom Instagram profilu podelio je fotografiju koja je podigla prašinu na društvenim mrežama iz letnjeg perioda.

Trideset pet godina mlađi muž Verice Rakočević pravi je frajer, a to su primetile i pratiteljke, koje su na mrežama ostavile brojne komentare.

Da prođe zima, da se vrate gaće i papuče i da se opet odvoji pamet od fizikuma - napisao je >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Kuzmančević, a ispod fotografije su pljuštali komentari.

Da podsetimo, venčanje modne kreatorke Verice Rakočević i Veljka Kuzmančevića, te 2013. godine ni po čemu nije bilo standardno. Mediji su tada danima brujali samo o njima, a imajući u vidu da je razlika u godinama između njih 35 godina, mnogi su im predviđali brodolom, koji su oni demantovali na najbolji mogući način, tako što su ostali zajedno i dan danas se jednako vole i kao i tada.

A post shared by Veljko Kuzmancevic (@kuzmancevicv)

Srbija Danas/kuzmancevicv

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.