OVO je najjači neprijatelj CELULITA: Pomešaj OVA DVA sastojka koja sigurno IMAŠ u kući!!

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Okt.2020, 22:18

OVO je najjači neprijatelj CELULITA: Pomešaj OVA DVA sastojka koja sigurno IMAŠ u kući!!

Neka pomorandžina koža bude prošlost.

Ukoliko ste kao 90% žena, onda vrlo dobro znate kako izgleda celulit, jer ga imate na butinama, zadnjici ili na stomaku. Iako ga skoro sve žene imaju, malo je onih koje ga prihvataju zdravo za gotovo i ponose se njime. Većina njih misli da celulit ne krasi njihovo telo, već na njega gledaju kao na estetsku manu i razmišljaju kako da ga se otarase.

Postoji mnoštvo opcija kako se rešiti celulita. Neke od njih su bolne i invazivne, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << neke su potpuno prirodne i bezbolne. To što je neka metoda uklanjanja celulita bezbolna, ne znači da je neuspešna ili neefikasana. Naprotiv, prirodno lečenje celulita je najbolji način za njegovo eliminisanje.

Mi preporučujemo da pokušate sa losionom za telo i jabukovim sirćetom.

Pokazalo se da mešavina ova dva sastojka vrlo efikasno deluje u borbi protiv celulita.

Četvrtinu šolje losiona za telo pomešajte sa kašikom jabukovog sirćeta. Peškir pokvasite hladnom vodom, iscedite ga, a zatim ga stavite nekoliko minuta na deo tela zahvaćen celulitom.

Peškir sklonite, pa vatom nanesite mešavinu sa sirćetom. Utrljajte dobro, pa obmotajte tretirane delove tela providnom folijom.

Za brže i efektnije rezultate, ponavljate ovaj tretman minimalno 3 puta sedmično, a dodatno ćete ubrzati proces ako u svakodnevnu rutinu uključite i neku fizičku aktivnost.

Postavljanjem komentara potvrđujete da ste saglasni sa našim uslovima korišćenja i politikom privatnosti.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.