OVO je NAJBRŽI KOLAČ na svetu, PRAVI se za samo 3 minuta i OBOŽAVAĆETE ga!

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Okt.2020, 22:44

OVO je NAJBRŽI KOLAČ na svetu, PRAVI se za samo 3 minuta i OBOŽAVAĆETE ga!

Ukus koji će vas osvojiti.

Ovo je recept za definitivno najjednostavniji kolač ikada! Pravi se od samo tri sastojka, koja gotovo sigurno već imate u kuhinji, potrebno vam je bukvalno tri minuta posla, a rezultat je sjajan!

Ovaj ukusan puter kolač idealan je kao poslastica uz kafu ili čaj, a ne treba vam baš nikakva veština u kuhinji da biste ga majstorski napravili!

Potrebni sastojci:

225 grama putera

100 grama šećera
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<
260 grama brašna

Priprema

1. Zagrejte rernu na 160 stepeni.

2. Maslac i šećer izmiksajte miskerom dok ne dobijete kompaktnu, laganu smesu. Postepeno dodajte brašno i mešajte mikserom dok se sve dobro ne sjedini.

3. Smesu ulijte u pleh, rasporedite je ravnomerno i pecite 30-35 minuta. Isecite na kvadrate dok je kolač još topao, pa ostavite da se u potpunosti ohladi.

4. Pre služenja pospite prah šećerom.

Postavljanjem komentara potvrđujete da ste saglasni sa našim uslovima korišćenja i politikom privatnosti.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.