OVO SU NAJBOLJE MAME ZODIJAKA: One su brižne i PUNE LJUBAVI, ali i STROGE i očekuju od svoje dece samo najbolje

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Jul.2023, 17:17

OVO SU NAJBOLJE MAME ZODIJAKA: One su brižne i PUNE LJUBAVI, ali i STROGE i očekuju od svoje dece samo najbolje

Biti majka se smatra jednom od najnezahvalnijih profesija!

Majčinstvo je jedna od najvažnijih uloga u životu žene. Majke su hrabre, ljubazne, strpljive i pune ljubavi koja nema granica.

Na kraju krajeva, majčinstvo ne uključuje samo donošenje novog života na svet, već njegovo negovanje da postane divno ljudsko biće – zadatak koji se čini skoro nemogućim.

Prihologija i srodne grane stalno ispituju fenomen >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << majčinstva, a evo šta astrologija kaže.

Postoji nekoliko horoskopskih znakova koji imaju posebnu sklonost majčinstvu. Iako horoskop ne može odrediti kakva će žena biti majka, zanimljivo je sagledati kako bi osobine različitih znakova mogle uticati na odnos prema deci.

Evo najboljih mama:

Rak:

Rakovi su poznati po svojoj emocionalnoj i brižnoj prirodi. Oni su prirodni zaštitnici i često su vrlo povezani sa svojom porodicom. Mame u ovom znaku mogu biti izuzetno nežne, ljubazne i pune podrške.

Postoje majke i majke Rakovi. Majčin gen kod žena Raka pojačan je nebeskim steroidima. Ne postoji ništa na svetu što ona neće učiniti za svoju porodicu – posebno za svoju decu. Njena potpuna odanost i posvećenost mogu učiniti da druge majke budu loše i nesavesne u poređenju sa njima. Čak i ako se raspada iznutra, njena deca će je uvek videti kao postojani stub podrške. Ona će deci usaditi čvrste vrednosti. I, podrazumeva se, niko nikada neće biti dovoljno dobar za njeno drago dete. Ona ne može a da ne bude posesivna – to je njen jezik ljubavi.

Lav

Lavovi su velikodušni i puni topline. Oni su izuzetno zaštitnički nastrojeni i skloni tome da svoju porodicu stave na prvo mesto. Kao mame Lavice su često vrlo snažne, ohrabrujuće i pune ljubavi.

Majka Lav je glamurozna mama koja svoju decu raskošno obasipa ljubavlju i naklonošću. Njena ljubav prema njima je toliko zaslepljujuća da možda neće moći da vidi njihove mane i oni koji se usude da ih ukažu, postaće plen ove lavice. Međutim, kada primeti greške svoje dece – ona ​​postaje stroga i insistiraće da se promene na bolje. Uostalom, njihovo ponašanje je odraz njenog vaspitanja. Zato nikada neće tolerisati nepoštovanje. Da, ona ima svoje dramatične ispade (ne može si pomoći), međutim, kada je zaista ljuta – pružiće vam kraljevski tihi tretman – i verujte mi – to zaista može da boli!

Devica

Device su praktične i odane. One cene red i disciplinu i često se trude osigurati najbolje za svoju porodicu. Kao mame Device su organizovane, brižne i pouzdane.

Majke Device su ili lepak koji drži porodicu na okupu ili katalizator koji neutrališe sve sukobe. U svakom slučaju, ovo je mama koja savršeno može da podigne dete, nastavi karijeru, popravi sve obroke, promeni sijalice, plati račune, pa čak i nastavi da se obrazuje ili usavršavanjem.

Vaga

 Vage su poznate po svojoj pravednosti. One nastoje stvoriti harmoniju i ravnotežu, a njihova ljubaznost i saosećanje mogu ih činiti izvanrednim mamama.

Žene Vage su bolje žene nego majke. To ne znači da neće voleti svoju decu. Naprotiv – biće voljeni do kraja i nežno negovani. Međutim, njena venerina strana je uvek podešena da ceni partnerstvo više nego roditeljstvo. Deca majki Vaga će imati zato sopstveni stil odrastanja. Ona će ih u mladosti naučiti važnosti doterivanja, kao i tome kako da se u javnosti predstave sa dozom gracioznosti, prefinjenosti i besprekornih manira. Međutim, ona neće tolerisati neposlušnost i ako joj pritisnete dugmad predaleko, nestaće njeno uravnoteženo i harmonično ja i Venera će za tren oka postati Kali.

Ribe

Ribe su intuitivne i empatične. One su sklone dubokom razumevanju i saosećanju s drugima, što ih može činiti izuzetno brižnim i ljubaznim majkama.

Majka Riba će najčešće imati favorita među decom ili se tako čini. Ona to nikada neće priznati, ali svi će istaći da najveći deo njenog srca ide na jedno dete. U redu, možda je to bilo grubo – međutim, mora se razumeti da su Ribe prirodni empata i da može da oseća bol drugih možda čak i bolji nego što ga oni sami osećaju. Dakle, kada vidi da se jedno od njene dece najviše muči – ne može a da ih ne obasipa s malo više ljubavi od ostalih. Češće nego ne, to može uzrokovati da se među ostalima razvije ogorčenost – međutim, budite sigurni da ona voli svu svoju decu. Nekima je potrebno samo malo više da bi preživeli. Ona zaista veruje da njena ljubav može da izleči sve rane i da reformiše čak i najnemirnije duše. Ponekad se može osećati kao izgubljena bitka – ali ona nikada neće odustati od pokušaja. Čak i ako ima trenutke strogosti, uvek postoji deo nje koji mrzi što je ta koja kažnjava decu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.