OVO RADE SAMO ŽIVOTINJE! Nakon što su ga optužili da tretira ŽENU kao ROBA, oglasila se njegova BIVŠA i otkrila još GORE STVARI

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Okt.2023, 08:32

OVO RADE SAMO ŽIVOTINJE! Nakon što su ga optužili da tretira ŽENU kao ROBA, oglasila se njegova BIVŠA i otkrila još GORE STVARI

Pevač polako počinje da gubi i fanove!

Džulija Foks je rešila da postane spisateljica. Naravno, glavna tema će joj biti čovek zbog kog je i postala popularna.

Baš u trenutku kada je Kanjeova i Bjankina veza u centru (negativne) pažnje, Džulija je odlučila da podeli deo memoara koji se odnosi na prvi sastanak sa Kanjeom sa javošću.

Inače, Kanje i Džulija uplovili su u katkotrajnu i burnu romansu u januaru >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << 2022. samo nekoliko meseci nakon njegovog razvoda od Kim Kardašijan.

Glumica je upoznala repera (46) u decembru 2021, a rastali su se u februaru prošle godine. Ona piše o toj vezi u svojim novim memoarima "Niz vodu", koji su danas objavljeni.

Zanimljivo je da je javnost očekivala da će sav prljam veš o Kanjeu izaći na videlo, ali ga Džulija umesto toga naziva "umetnikom" u svojoj knjizi.

A post shared by Ije-Luv (@ijeomadaisy)

Džulija otkriva da se upoznala sa Kanjeom, a onda su započeli dopisivanje putem SMS-a, a nakon toga je primila "desetine telefonskih poziva" od njega. Rečeno je da je nastavila da razgovara sa njim, sve dok se nisu sastali lično.

Odlomci iz memoara objavljeni su pre planiranog datuma, a sadrže i opise Džulijinog prvog susreta licem u lice sa "umetniko". Džulija piše da je bila pozvana na novogodišnju žurku u Majamiju, ali je prvobitno odbila poziv. Međutim, kaže se da je odlučila da prihvati poziv nakon što joj je ponuđena šansa da putuje privatnim avionom.

Glumica dalje navodi da ga je srela u noćnom klubu nakon što je stigla u grad i navodno se prisjetila da ju je u jednom trenutku tokom večeri izveo napolje na parking. Džulija je rekla da je 'umetnik' mokrio ispred nje dok su bili napolju. Kaže da je stala ispred njega da spreči fotografisanje.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.