OVO JE SUROVO: Lopovi napali mladića i devojku, muškarčeva reakcija je zaista TEŠKA KATASTROFA

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Jul.2023, 21:57

OVO JE SUROVO: Lopovi napali mladića i devojku, muškarčeva reakcija je zaista TEŠKA KATASTROFA

Devojko, ostavi ga odmah!

Jeste li nekada razmišljali zašto se u današnjem dobu ne upotrebljavaju više reči poput džentlmena i gospođica? Da li zaista više ne postoji džentlmensko ponašanje i da li se postupci poput otvaranja vrata dami smatraju smešnim i izlišnim ili grešimo?

Možda smo previše kritični prema društvu, ali jedan snimak pokazuje da su današnji muškarci izgubili svaki vid viteškog ponašanja. Umesto >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da istupe kao zaštitnici ispred žena, oni se danas kriju iza njih.

A post shared by Tom DeBlass (@tomdeblass)

Situacija kao što je ova pokazuje koliko su se odnosi među polovima promenili. I to je sa jedne strane i dobro, jer žene pokazuju koliko su jake i da mogu sve. One su i žene od karijere i majke, samohrane majke, spremačice i domaćice i supermeni kad je to potrebno.

Nema više viteza, muškaraca koji će pomoći dami u nevolji. Čak smo i naučile da same otvorimo teglu, zavrnemo ventil od sudopere, pozovemo majstora i platimo ga svojim novcem, zaštitimo se od lopova. 

Devojci sa snimka ipak imamo da poručimo da ovog "muškarca" odmah ostavi, jer svako zaslužuje bolje.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.