OVO ĆE BITI NAJVRELIJE LETO: Evo koga očekuju strastvene avanture na LETOVANJU, jedan znak će toliko otkinuti da će se VENČATI na plaži

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Jul.2023, 13:02

OVO ĆE BITI NAJVRELIJE LETO: Evo koga očekuju strastvene avanture na LETOVANJU, jedan znak će toliko otkinuti da će se VENČATI na plaži

"Ljubi me ti, nikada te vise necu videti", ali more pamti!

Leto je uveliko počelo, te je u nama sve jači zov mora. Jedva čekamo da naša noga oseti vrelinu peska, telo zapljusnu talasi, a usta osete egzotiku koktela. 

Letnji period donosi nezaboravne trenutke na svim poljima, a najviše na ljubavnom planu. I kao što Ceca kaže "lepo do bola kad pokupiš neznanca" , pa mu poručis "ljubi me ti, nikada te >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << vise necu videti", ali more pamti! Zvezde kažu da će neko pokupiti neznanca, neko naći srodnu dušu, a neko se i ekspresno venčati ovog leta.

Pročitajte šta će vama doneti letnji odmor, da li će vam prići neki šarmantni gospodin/gospođa na plaži ili ćete se ipak vratiti kući bez ijedne vrele uspomene.

Ovan (21. mart - 19. april)

Spremite se za vrelinu i strast tokom letovanja! Vaša energija će biti neodoljiva, te će privlačiti mnoge poglede. Verovatno ćete upoznati nekoga ko će se boriti za vašu pažnju. Da li će to biti prolazna avantura ili nešto više, zavisi od vas. Upustite se u letnju romansu otvorenog srca i bićete zadovoljni onim što dolazi.

Ukoliko budete otvorenog uma, ovo letovanje će biti najvrelije i najuzbudljivije u vašem životu. Međutim, ukoliko budete povučeni u sebe, propustićete osobu sa kojom bi mogli da ostvarite vezu za ceo život.

Bik (20. april - 20. maj)

Bikovi, letovanje donosi mir i zadovoljstvo u vaš ljubavni život. Uživaćete u romantičnim večerima pored mora i dugim šetnjama pod zvezdanim nebom. Vaš šarm će ovog leta posebno doći do izražaja, te ćete privući pažnju mnogih - i željenih i neželjenih. Na odmoru ćete možda upoznati nekog posebnog, ali nemojte žuriti s odlukama. Uživajte u trenutku i dozvolite ljubavi da se razvija polako.

Pokušajte da pobedite stvahove i izađete iz zone konfora, usudite se da jedrite parasalingom ili da vam povuče takozvana banana.

Blizanci (21. maj - 20. jun)

Dragi Blizanci, tokom letovanja vaša komunikativnost i šarm će biti na zavidnom nivou. Upoznaćete različite ljude i otvorićete se za nove avanture. Flert će biti u vazduhu, ali budite oprezni da ne zaglavite samo u površnim vezama. Pravi izazov za vas je pronaći osobu koja će vas intelektualno stimulisati. Možda će vas iznenaditi neko s kim ćete deliti ne samo strast, već i duboke razgovore.

Rak (21. jun - 22. jul)

Ovo leto donosi priliku za romantične trenutke i duboku emotivnu povezanost. Bićete u svom elementu kada se opustite pored vode i uživate u nežnim zagrljajima. Moguće je da ćete upoznati nekoga ko će vas osvojiti svojom pažnjom i brižnošću. Otvorite svoje srce i dozvolite ljubavi da vam pokaže koliko je divno da se prepustite.

Nemojte da sputavate sami sebe, more je vaš element i zato iskoristite svoj pun potencijal. Prošetajte plažom, možda ćete sresti nekog ko će vam začiniti letovanje.

Lav (23. jul - 22. avgust)

Ove godine na moru svi će primetiti vašu harizmu i sjaj. Bićete zvezda plaže, privlačeći poglede mnogih. Letovanje će doneti strastvenu i intenzivnu ljubavnu avanturu. Možda ćete upoznati nekoga ko će vas osvojiti na prvi pogled i s kim ćete provesti vrele letnje noći. Budite otvoreni za nova iskustva i prepustite se leptirićima u stomaku. Ali, budite oprezni da ne upadnete u zamku prolazne romanse. Uživajte u trenutku, ali pripazite na svoje srce jer pitanje je da će li ta ljubav potrajati.

Devica (23. avgust - 22. septembar)

Device, vi ove godine želite samo mir i opuštanje u svakom segmentu života. Nakon napornog perioda, vreme je da uživate u romantičnim trenucima. Možete očekivati mirnu i stabilnu vezu ili obnoviti strast u vezi koja je već započeta. Upustite se u duboke razgovore i pokažite svoju emotivnu stranu. Neka vas ljubav obasja svojom nežnošću, sve će doći na svoje i zato nemojte očajavati ukoliko se pravi još nije pojavio.

Vaga (23. septembar - 22. oktobar)

Ovo letovanje će doneti harmoniju i ravnotežu u vaš ljubavni život. Bićete okruženi lepotom i umetnošću, što će vas inspirisati na romantične gestove. Verovatno ćete upoznati nekoga sa sličnim interesovanjima i senzibilitetom. Ovo je prilika da pronađete srodnu dušu koja će vas razumeti bez reči. Prepustite se svojoj intuiciji i uživajte u ljubavi koja će vas okružiti.

Škorpija (23. oktobar - 21. novembar)

Škorpije, letovanje će biti pravo vrelo strasti i erotike za vas. Bićete magnet za privlačnost i izazovaćete snažnu emociju kod drugih. Očekujte intenzivne i strastvene trenutke koji će vas ostaviti bez daha. Ali budite oprezni, možda ćete se upustiti u avanturu koja neće biti dugotrajna. Uživajte u strasti i prepustite se pravoj letnjoj zabavi.

Strelac (22. novembar - 21. decembar)

Dragi Strelčevi, vrlo je moguće da ćete se zaljubiti u nekoga ko dolazi iz drugog kraja sveta. Uživajte u putovanju i neka vas ljubav iznenadi na najlepši način. Ovo je prilika da se prepustite avanturi i stvorite nezaboravne uspomene. Možda ćete odlučiti da se upustite u brak za samo tri dana, ispunjavajući svoju želju za spontanošću. Ali, neka vaša odluka bude dobro promišljena. Bez obzira na ishod, ljubav će biti uz vas tokom letovanja.

Jarac (22. decembar - 19. januar)

Vi biste mogli očekivati romantične trenutke pored mora i nežne gestove pažnje. Verovatno ćete se povezati s nekim ko deli vaše vrednosti i ambicije. Ovo je prilika da razvijete dublju vezu koja će biti trajna. Uživajte u letu i prepustite se ljubavi koja će vam pružiti sigurnost.

Ukolio ste već u vezi, izbegavajte svađe sa partnerom, jer bi mogli da upropastite odmor. To što niste našli dve ležaljke jednu pored druge ne znači da treba da se svađate međusobno!

Vodolija (20. januar - 18. februar)

More, sunce i plaža vam donose neobične i iznenađujuće ljubavne avanture. Upoznaćete nekoga ko je potpuno drugačiji od vas, ali će vas privući svojom originalnošću. Prepustite se eksperimentisanju i budite otvoreni za nove ideje. Možda će vas ljubav iznenaditi na neočekivani način. Uživajte u letu i pustite da vas emocije odnesu.

Ribe (19. februar - 20. mart)

Ribe, očekuje vas ogromna količina romantike i maštovitih trenutaka. Bićete okruženi magičnom energijom koja će vas inspirisati da sanjate o velikoj ljubavi. Možete očekivati nežne trenutke i duboku emotivnu povezanost s nekim posebnim. Ovo je prilika da pronađete srodnu dušu koja će vas razumeti na najdubljem nivou. Otvorite svoje srce i prepustite se ljubavi koja će definitivno da obeleži vaše ovogodišnje letovanje.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.