OVE OBJAVE ZAKONOM ZABRANITI: 10 tipova Instagram fotki koje više NIKO NE ŽELI sa gleda!

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Apr.2017, 10:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OVE OBJAVE ZAKONOM ZABRANITI: 10 tipova Instagram fotki koje više NIKO NE ŽELI sa gleda!

Nemojte biti dosadni.

Priznajemo, volimo Instagram. Ne, ne, mi obožavamo Instagram. Ali pored svih onih super fantastičnih fotografija s putovanja i inspirativnih autfita i citata kojima se divimo, postoji jako puno objava na našem "newsfeed-u" zbog kojih ozbiljno pomišljamo na jedan od neoprostivih grehova Instagrama -  klik na "unfollow". Da, mama, to se odnosi i na tebe.

NEMOJTE VIŠE MOLIMO VAS! Da li se i vi JEŽITE kada frajeri postavljaju OVAKVE slike? (FOTO)
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
Danas donosimo top deset ultimativno najglupljih fotki koje ljudi (i dalje!) objavljuju na društvenim mrežama.

Na Mirki Vasiljević JEDNA STVAR košta kao CEO automobil! Znate li šta je u pitanju? (FOTO)

Dobro je l' dosta više? Drago nam je da vežbate. Drago nam je da ste fit. Ali beskonačni selfiji iz teretane stvarno postaju naporni. Jedino gore od selfija? Fotka u ogledalu. Još gore od toga? Iscrpan opis fotografije u kojem nas sve školujete kako ćemo se osećati nakon vežbanja i koliko je dobar osećaj završiti trening. A tek fotke pređenih kilometara na traci...Užas!

Mi volimo ljubav! Ali za fotke s dečkom iz kreveta, držanje za ruku u blogerskom stilu, izjave ljubavi preko opisa fotografije i sladunjave poljupce dok je u pozadini zalazak sunca - nemamo više živaca.

Naučite nešto na primerima zvezda kojima se svakodnevno smejemo zbog grešaka u fotošopu. Pa trebali bi biti jako blesavi da poverujemo u onu #nomakeup fotku. Ne prozivamo, ne imenujemo, ali svi ih znamo.

RAZMATRA SE: Italija uvodi zakon koji će ženama obezbediti pravo na MENSTRUALNI ODMOR?

Napokon ste otišli u onaj odličan suši restoran i želite to podeliti sa svima. Naravno da želite, to su vaše uspomene! Ali vaš doručak, ručak, večera, prvi međuobrok, druga užina, sladoled, proteinski šejk, krofna, jagode sa šlagom - ne, ne i ne.

Ne kažemo da svaku fotku treba slikati dronom da bi bila dobra, ali polu mutne fotke (a video je još gori!) na kojima jedva vidimo vaše obrise, više nisu fora. Plus: znamo kad ste fotku provukli kroz šest Instagram filtera jer takođe gube na kvalitetu. Hmm, hmm.

Sećate se onog urnebesno smešnog razgovora sa najboljom drugaricom u kojem ste jedna drugoj poslale hiljadu emojija, pričale u šiframa i rekle istu stvar u isto vreme. Odlično, ali ne za Instagram.

Sladak je jedanput. Sladak je dvaput. Ma sladak je i treći put. Ali baš svaki dan? Ne. A svim momcima koji skupljaju jeftine poene sa svojim super slatkim psićem kažemo - prozirni ste i pročitale smo vas davno.

Vaša beba je vaše blago. I naravno da će većina fotografija koje podelite s nama uključivati i nju. Ali stvarno ne moramo znati baš sve, o svemu što radi, baš svakog dana, svakog sata. Za to postoji InstaStory na kojem vas ignorišemo.

A svaki dan OSIM četvrtka evidentno NIJE #tbt.

Jedna fotka na dan nije dovoljna? Ok, dve dopuštamo. Sve više od toga je spam. I da, prevrtaćemo očima kad ponovno iskoči vaše ime na newsfeed-u.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

NE NADAJTE SE ČAK IAKO STE U DUGOJ VEZI: Ako se OVAKO ponaša NIKADA vas neće zaprositi!

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Apr.2017

Na žalost, brak mu nije u planu...Već neko vreme ste zajedno, naizgled sve deluje da je u najboljem redu, međutim vi ipak osećate da tu nešto i ne štima. Znate da vam nešto smeta, ali ni sami ne možete da odgonetnete ili bolje rečeno prepoznate šta je to...OVE OBJAVE ZAKONOM ZABRANITI: 10 tipova...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.