OVE NEDELJE VAS ČEKA HAOS! Oprezno na poslu, vreba vas opasnost od OVOGA, a ovom znaku preti BLAM VEKA

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Avg.2019, 15:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OVE NEDELJE VAS ČEKA HAOS! Oprezno na poslu, vreba vas opasnost od OVOGA, a ovom znaku preti BLAM VEKA

Pogledajte šta vam zvezde poručuju!

OVAN: Početkom nedelje budite oprezni, jer će nekoliko kolega pokušati da vas obrukaju. Verujte samo osobama koje već dugi niz godina rade sa vama u istoj firmi. Ako ste privatnik izbegavajte rizične transakcije.  Najbolje je da sklopite ortakluk sa osobom koja ima veze sa inostranstvom. Spremite se za promene koje dolaze početkom sledećeg meseca. Bili ste dosta strpljivi sa osobom koja vam se dopada, napokon je došao trenutak da izađete >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << zajedno i da započnete vezu. Oni koji su zauzeti mogu za vikend otići na put na zanimljiv vikend. Krajem nedelje postoji mogućnost da ćete se ponoviti nekim novim uređajem. Moguće su stomaćne tegobe. Najbolji dani u nedelji su  22. i 23. avgust.

BIK: Imaćete dosta povoljnih prilika za napredovanje u poslu. Saradnja sa uspešnim I javnim ličnostima vam može doneti veliki preokret. Nedelja je naročito  dobra  za one koje imaju veze sa trgovinom. Krajem nedelje možda dobijete ponudu od osobe sa kojom ste u prošlosti već sarađivali. Na ljubavnom planu očekujte iznenadne simpatije sa osobom iz komšiluka. Povoljan vam je period za odnosom sa jednom Ribom. Čuvajte se tajnih veza, budite oprezni. Ako ste u dužoj vezi, onda je bolje da zaobiđete tajnu vezu, jer vaš partner već dugo sumnja nešto. Mogući su problem sa koncentracijom. Smanjite alkohol i duvan. Najbolji dani u nedelji su 21. i 22. avgust.

BLIZANCI: Jedan kolega vas već duže vreme iritira, potrudite se da izbegnete nepotrebne svađe, samo ćete sve još više zakomplikovati.  Povedite računa o tome kome se poveravate. Možete sebe uvući u situacije zbog kojih ćete imati veliki stres. U kući imate neplanirane velike troškove, pokušajte da potrošite što manje novca. Već duže vreme sumnjate u partnerovu vernost, najbolje je da otvoreno porazgovarate sa njim. Ako ste usamljeni krajem nedelje vas očekuje susret sa bivšim. Videćete se za vikend sa prijateljima sa kojima ćete taman napuniti baterije za sledeću nedelju.  Smanjite nerviranje i posvetite se sebi, idite na masažu ili plivanje. Najbolji dani u nedelji su  19. i 20. avgust.

RAK:  Na poslu ćete imati naporan period, ali ćete biti raspoloženi i već sredinom nedelje će sve krenuti na bolje. Krajem nedelje moguć je finansijski dobitak, to vam je taman dobro došlo jer ste imali puno iznenadnih troškova. Početkom nedelje na  vas očekuje susret sa starim prijateljem. Imate dosta zajedničkih tema, odmah ćete ga videti kao svoju srodnu dušu i u narednom period bićete nerazdvojni. Očekujte lep provod  na porodičnom slavlju, obradovaće vas susret sa rođacima koji su vam dragi, a koje niste videli već duže vreme. Vikend iskoristite da se odmorite i da se posvetite  partneru. Odlazak u  pozorište će vam  prijati. Moguće su tegobe sa kožom, kao i alergijske reakcije. Najbolji dani u nedelji su 19. i 20. avgust.

LAV: Prethodna nedelja vam je bila napeta i želeli ste da menjate posao. Ova nedelja će imati mnogo bolja dešavanja. Može vam doneti nove poslovne saradnike sa kojima ćete imati uspešna poslovanja. Idealna je prilika da nađete dodatni paralelni posao, kroz koji ćete imati dodatna primanja.  Naporno ćete raditi ove nedelje ali zato krajem ovog meseca možete očekivati dobru zaradu. Fokusirajte se na poslove vezane za marketing ili turizam. Ako ste slobodni  možete  sresti zanimljivu osobu sa kojom ćete brzo postati prijatelj, a kasnije se može lako to prijateljstvo pretvoriti u ljubav. Oni koji su u braku trebali bi da povedu računa o svom ponašanju. Partner je već duže vreme nezadovoljan vašim odnosom, razmislite o svemu I bolje prekinite to na vreme. Korigujte ishranu.  Najbolji dani u nedelji su  22. i 23. avgust.

DEVICA: Očekujte dobru saradnju sa kolegama. Zajedno ćete se fokusirati na posao i možete postići baš dobre rezultate. Imaćete novu ponudu za posao. Krajem nedelje povedite računa o administraciji, pripazite da vam se ne zagube važna dokumenta. Ukoliko budete u situaciji da ne možete rešiti problem posavetujte sa prijateljima. Moguća je interesantna ponuda od osobe koja ima veze sa sportom. Na ljubavnom planu će biti dešavanja sa osobom koja je već dugo zaljubljena u vas. Vreme je da zaboravite na bivšeg i da se okrenete novim vezama. Zauzeti neka se napokon opuste, nikada vam nije bio lepši period za ljubav. Moguća je trudnoća. Izbegavajte masnu i jaku hranu. Najbolji dani u nedelji su 23. i 22. avgust.

VAGA:  Ove nedelje vam mnoge stvari neće ići od ruke. Komunikacija sa kolegama će vam postati napeta i čudna. Shvatićete da morate mnoge stvari da menjate. Potrudite se da više vremena provodite sa ukućanima, u poslednje vreme ste bili više posvećeni poslu. Na emotivnom planu očekujte prijatna iznenađenja. Ako ste sami pokušajte da uspostavite kontak sa osobom koja je u vašem komšiluku.   Umorni ste i iscrpljeni, posvetite vreme sebi i odmorite se. Najbolji dani u ovoj nedelji su  24. i 25. avgust.

ŠKORPIJA:  Mogući su nesporazumi sa kolegama. Pokušajte da ostanete u korektnim odnosima sa njima i potrudite se da što manje ulazite u raspravke. Neki Bikovi će imati velike promene na polju posla, mogući su otkazi.  Vreme je da nađete novi posao ili da se osamostalite. Na polju ljubavi očekujete više nego što vam partner može priuštiti. Preispitajte sebe i svoju vezu, možda ste nezadovoljni zbog svoje neskromnosti. Ako ste slobodni možete očekivati krajem nedelje upoznavanje sa zanimljivim osobama. Smanjite svoju nervozu jer može loše da vam utiče na zdravlje. Najbolji dani u ovoj nedelji su 21. i 22. avgust.

STRELAC:  Imate velike plane kada je posao u pitanju.  Usmerite se ka velikim ciljevima, jer ste ambiciozni I trud će vam se isplatiti. Poslovni partneru će vam izaći u susret u mnogim projektima . Tako da u ovom period zakažite što više sastanaka. Partner u poslednje vreme često provodi dosta vremena bez vas i počeli ste da sumnjate u njegovu vernost. Najpametnije je da iskreno porazgovarate sa njim. Slobodni  će imati izazovnih situacija sa bivšim partnerom. Razmislite koliko je to dobro za vas. Postali ste dosta zaboravni i rasejani, uzmite nešto za koncentraciju. Najbolji dani u ovoj nedelji su 19. i 20. avgust.

JARAC: Na poslu ste dobili priliku da se istaknete. Budite brzi i efikasni.  Realizacija krupnih planova je moguća uskoro, ali morate biti strpljivi. Moguće je povećanje finansija. Odlazak na kraći put krajem nedelje će vam prijati. Iako ste u dugoj vezi ili braku  ipak se osećate usamljeno, zato če mnogi Jarčevi  da se upuste u tajne veze. Vezu koju sada započnete shvatićete u početku neozbiljno, ali vremenom su velike šanse da se taj odnos pretvori u ozbiljnu vezu.  Slobodni će imati mnogo udvarača pa im neće biti dosadno. Mogući su stomačni problemi. Najbolji dani u ovoj nedelji su  22. i 23. avgust.

VODOLIJA:  Ove nedelje možete očekivati povoljne promene na polju posla. Velika je verovatnoće da ćete dobiti povišicu plate ili unapređenje. Mogući su sitni problem sa zakonom, račune koji su vam promakli poplaćajte što pre.  Osoba sa kojom ste ranije sarađivali vam može pomoći u poslu. Posvetite vreme svojoj porodici I druženju sa prijateljima. Slobodni mogu očekivati totalni preokret u emotivnom životu. Oni koji su zauzeti  će se posvetiti partner i prirediti mu slatka iznenađenja, tako ćete osvežiti vezu. Mogući su problem za leđima i zubima. Najbolji dani u ovoj nedelji su  24. i 25. avgust.

RIBE:   Puni ste energije i to je najbolje da iskoristite za svoj lični razvoj. Na poslu ćete briljirati, kolege će vas u tome podržati. Prijaće vam timski rad. Moguće je i poslovno putovanje na kojem očekujte zanimljive događaje. Zbog novčanih problema ćete biti napeti, izbegavajte svađe, jer ćete tako situaciju još više zakomplikovati. Posvetite se više porodici, provedite što više vremena sa njima na zajedničkim ručkovima i u šetnjama. Slobodni mogu krajem nedelje očekivati poziv na večeru od osobe koja im se dopada. Vreme je da realno sagledate svoju emotivnu situaciju i da se zadovoljite sa onim što imate. Posetite lekara radi redovnih kontrola. Najbolji dani u ovoj nedelji su 20. i 21. avgust.

Autor. Ivana Paunović

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.