OVAKVE HALJINE BIĆE HIT LETA: Kejt Midlton oduševila zanimljivim dezenom koji je osvojio i Beograđanke

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Jun.2023, 20:24

OVAKVE HALJINE BIĆE HIT LETA: Kejt Midlton oduševila zanimljivim dezenom koji je osvojio i Beograđanke

Princeza od Velsa ponovo postavlja trendove!

Kejt Midlton važi za jednu od najstilizovanijih dama iz kraljevskih porodica. Princeza od Velsa izaziva divljenje gde god da se pojavi, njena uvek savšena kosa i blistava koža ideali su kojima teže žene širom sveta.

Međutim, posebnu pažnju privlači njen stil odevanja, koji često prkosi kraljevskim pravilima. Modernim i uvek upečatljivim kombinacijama postavlja >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << trendove, mada joj to nije cilj. Ona uvek teži da izgleda elegantno i prikladno događajima kojima prisustvuje.

Tako je i ovaj put oduševila javnost pojavivši se u dečijem centru u Nunitonu u zelenoj haljii interesantnog dezena.

Naime, ona je prosto blistala u letnjoj lepršavoj toaleti. Duga haljina čiji dezen podseća na leopard print istakla je njenu kestenjastu kosu i naglasila ženstvenost. Kejt je još jednom dokazala da imati stila ne znači nositi ekstravagantne komade, već umeće da svakodnevnu garderobu ukombinuje sa pravim aksesoarima i izgleda elegantno.

Haljine slične princezinim mogu se videti i kod nas, tako da sve govori da će mindi dužina biti hit i ovog leta. Modni stručnjaci kažu i da će u modi biti zelena, mint i plava boja, a posebno lepršave haljine u tim tonovima.

Ovakve haljine su jako praktične, jer se mogu nositi i na posao i u neobaveznim prilikama i zato sigurno nećete pogrešiti ukoliko se odlučite za neku nalik onoj koju je nosila Kejt Midlton.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.