OVAJ TRIK NAM TREBA PRED PROLEĆE - Oprala patike nakon 3 godine nošenja, rezultat je neverovatan, kao NOVE su

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Mar.2024, 00:08

OVAJ TRIK NAM TREBA PRED PROLEĆE - Oprala patike nakon 3 godine nošenja, rezultat je neverovatan, kao NOVE su

Sa sunčanim vremenom kreće i sređivanje ormara, ali i pranje omiljene prolećne garderobe i obuće. Naravno da ste odmah pomislili na omiljene bele patike, a na koji način da zablistaju ovog proleća i budu kao nove pronašli smo jednostavan trik.

S dolaskom sunčanih dana i uskoro proleća vreme je da iz ormara izvučete komotniju obuću , među kojom su i patike.

Upravo to može biti i noćna mora, s obzirom da nisu dugo nošene, a posebno >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ako su bele treba im specijalno pranje i održavanje.

Međutim, oprati ih morate, ali kako? Verujemo da većina osoba već ima određene, više ili manje učinkovite načine kako oprati patike, no uvek se pronađe određeni trik, bilo u tehnici, bilo i sredstvu za čišćenje, koji do sada niste znali.

Umesto kupovine novih patika, jedna TikTokerka odlučila je oprati stare koje je nosila tri godine.

Prvo ih je četkicom za zube dobro oribala pa ih pošpricala sredstvom za uklanjanje mrlja. Zatim ih je stavila u vešmašinu na 30 minuta na 30 stepeni. Posle toga ih je osušila. Patike su ponovno zabljesnule kao nove.

Pre pranja u mašini obavezno s patika uklonite pertle, uloške i eventualne naslage blata. Nakon pranja ih ne stavljajte u sušilicu ni preblizu izvora toplote jer ih drži lepak koje bi se mogao oštetiti.

Srbija Danas

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.