Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Okt.2020, 22:48

OVAJ SASTOJAK je savšen dodatak svakom "FENSI" jelu, a uopšte NIJE SKUP!

OVAJ SASTOJAK je savšen dodatak svakom FENSI jelu, a uopšte NIJE SKUP!

Sladak i ukusan, jedar i sočan...oduševiće vas!
Sušeni paradajz u maslinovom ulju je postao obavezan dodatak svakom fensi jelu.
Dostupan je u svim bolje opremljenim trgovinama, a može se sasvim lako i jeftino napraviti i kod kuće.
Pasterizacija je odličan način da sačuvate čeri paradajz u svom obliku, a da vam traje preko cele zime.  Crveni, žuti, sitniji, malo krupniji, ili sitniji, svaki je lep na svoj način.
Ovo rajsko povće, može nam biti jako ukusno začinjena zimnica.
Postupak pravljenja uopšte nije težak, lako ga prave i početnici u kuvanju, a zaista pruža veliko zadovoljstvo ukusa. Za ovaj domaći recept ne trebamo ni odvajati mnogo vremena ni truda,...

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.