OTVORILA DUŠU: Nakon razvoda od POZNATOG ZAVODNIKA, voditeljka OTKRILA NOVU LJUBAV!

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Apr.2019, 18:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OTVORILA DUŠU: Nakon razvoda od POZNATOG ZAVODNIKA, voditeljka OTKRILA NOVU LJUBAV!

On je uvek nasmeje!

Dajana Paunović otkrila je da je uvek nasmeje njen sin Dušan (7) kog je dobila sa Žikom Jakšićem.

A post shared by DAJANA (@dajana.paunovic) on Apr 2, 2019 at 12:32am PDT

Voditeljka priznaje da joj je beksrajno simpatičan njen sin, pa ponekad podeli fotografiju sa njim na Instagramu, ali ne voli da ga eksponira u javnosti.

- Smatram da je to moja privatnost i niko ne mora da zna kako izgleda moje dete i šta mi radimo privatno, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ali nisam mogla da mu odolim. Moj sin je toliko duhovit jedan dečačić da me non-stop zasmejava do suza. Sad je u tim godinama kad je jako zabavan. Nema dana da me ne nasmeje", rekla je Dajana za "Stars".

A post shared by DAJANA (@dajana.paunovic) on Mar 2, 2019 at 2:12am PST

U pojedinim momentima mora da bude i stroga prema njemu, iako je sin jedinac, ali kaže kako Dušan zna da se ponaša.

- Kada sam gledala druge majke dok nisam imala svoje dete, imala sam običaj da govorim: "Ovo da je moje dete, ovako da se ponaša, nema šanse!". Međutim to sve pada u vodu kad dobijete dete. Možda sam, eto, slaba na njega kada su igrice u pitanju jer ih dosta igra, ali pošto je stvarno dobar i isupunjava sve obaveze i u školi i ovako, nema razloga zasad bilo šta da mu branim, ali videćemo u budućnosti - rekla je Dajana za "Stars".

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.