OTPUŠITE ODVOD ZA SAMO 3 SEKUNDE: Uz ovaj JEDNOSTAVAN SASTOJAK koji svi imate u kuhinji rešite se zapušenih cevi

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Nov.2023, 13:31

OTPUŠITE ODVOD ZA SAMO 3 SEKUNDE: Uz ovaj JEDNOSTAVAN SASTOJAK koji svi imate u kuhinji rešite se zapušenih cevi

Jednostavan trik koji će vam pomoći da uz soda bikarbonu i sirće pročistite sudoperu. Vremenom se ovde nakupljaju naslage prljavštine i masti, koje bi povremeno trebalo očistiti upravo na ovaj način.

Ako muku mučite sa odvodom u kuhinji ili kupatilu, te se isti često zapuši ili voda ne otiče dovoljno brzo, ne morate odmah u pomoć zvati vodoinstalatera niti kupovati skupe preparate.

Postoje i jednostavni, a efektni "uradi sam" trikovi, za koje vam ne treba >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ništa, sem onoga što gotovo sigurno već imate u kuhinji. Dakle, pripremite sodu bikarbonu i alkoholno (belo) sirće, pa najpre u odvod stavite nekoliko kašika sode bikarbone, a porom sipajte sirće.

Reakciju ćete momentalno videti, a ovaj trik već su isprobali mnogi lifestyle blogeri, te tvrde da zaista pomaže, a neki su snimili i video na tu temu.

Ako iz nekog razloga ne želite da isprobate ovaj trik, ili trenutno u kući nemate oba sastojka, pokušajte i na sledeće načine da otpušite odvod:

Za žičanim ofinjgerom

Staru vešalicu od tanke žice rasformite tako da dobijete ravnu žicu, a potom kraj iste savijte tako da napravite malu udicu. Ugurajte taj kraj u odvod i počnite da "pecate", kako biste izvukli ostatke hrane ili prljavštinu koja je i uzrok začepljenja.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.