OTKRIVENA TAJNA LEPOTE VOJVOTKINJA: Evo kako koža Kejt Midlton i Megan Markl uvek blista i izgleda besprekorno

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Jun.2023, 22:49

OTKRIVENA TAJNA LEPOTE VOJVOTKINJA: Evo kako koža Kejt Midlton i Megan Markl uvek blista i izgleda besprekorno

Evo zbog kojih bjuti trikova one zrače lepotom.

Kada ceo svet gleda u vas, besprekoran izgled postaje deo opisa vašeg posla. Pripadnici kraljevske porodice moraju uvek da budu u reprezentativnom izdanju, a posebno dame koje čak moraju da poštuju određena pravila koja se tiču kose, noktiju i šminke. Međutim, najvažnije je da izgledaju blistavo i zdravo, a to jedino mogu ukoliko je njihova koža zdrava.

- Nije >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << slučajno da svi pripadnici kraljevske porodice imaju blistavu kožu. Oni znaju koliko je važno da njihova koža bude lepa, jer odražava njihovo zdravlje, rekla je u intervjuu dr Ana Heming, vodeći estetičar koji je ranije služio u Bakingemskoj palati.

Megan Markl i Kejt Midlton definitivno su dame od stila i manira, ali i kraljevskog držanja, a ovoga puta nas je zanimalo kako to one neguju svoju prirodnu lepotu. Ako pogledate fotografije, videćete da uvek imaju blistavu kožu i blagu šminku. "Instagram make-up" sa njihovom pojavom napokon je pao u zaborav, a minimalno našminkano lice ponovo je standard lepote.

Dobra koža znači zdrav organizam

Sigurno ste čuli za izreku da ste ono što jedete, e pa nju dokazuje upravo Megan. Rumeni obrazi i blistav ten rezultat su njenog režima ishrane. Vojvotkinja od Saseksa jede bademe za svoju besprekornu kožu. Šaka badema najbrži je način da svoju kožu nahranite hranjivim materijama, između ostalog vitaminom E i cinkom.

Hidratantne kreme nisu samo za lice

Većina ljudi je preumorna za hidratantnu kremu za telo nakon dugog dana na poslu, ali Megan i pored svih obaveza, nije jedna od njih. Serum za lice, hidratantna krema i  losion za telo za predstavlja njeno sveto trojstvo.

Iako kozmetički tretmani danas više ne predstavljaju nikakav luksuz zahvaljujući sve većoj ponudi skincare industrije, ipak ih jedna princeza sama obavlja kod kuće, pa možeš i ti! Svakodnevno hidriraj lice i telo, a jednom u dve nedelje ili mesec dana pruži svojoj koži preko potreban tretman dubinskog čišćenja.

Uvek budi umerena

Meri Grinvel, šminkerka pokojne princeze Diane, pre nekoliko godina otkrila je tajnu njenog savršenog izgleda, koju danas primenjuju i Kejt i Megan – uvek ističu samo 2 elementa na sebi. Jarko našminkane usne mogu se kombinovati sa naglašenim očima, ali u tom slučaju rumenilo mora biti jako suptilno, kako šminka ne bi izgledala napadno i neprirodno. 

Puder samo u malim količinama

Megan tvrdi da puder nikada ne koristi na celom licu, već isključivo na mestima na kojima želi da prikrije nesavršenosti. Takođe, nikada ne skriva svoje pegice. Malu količinu pudera uvek nanosi na kritična mesta, a višak utapka beauty blenderom na ostatak lica.

Uključi ulje šipurka u rutinu

Ulje divlje ruže, je još poznato i kao ulje šipka, poznato je po korigovanju nepravilnosti na koži i posvetljivanju tena, a prema najbližim saradnicima Kejt Midlton, to je jedan od proizvoda koje uvek koristi. Takođe se koristi kao anti-age tretman, ali i za posvetljivanje tamnih kolutova ispod očiju. Ono je bogato hranljivim materijama, mineralima, antioksidansima i nezasićenim masnim kiselinama. A najbitnije, poseduju nezasićenu omega-3 masnu kiselinu koja pozitivno deluje na oštećenu kožu.

Ukoliko promenite samo par sitnica u vašoj rutini, vrlo lako možete imati blistavu kožu kao Kejt i Megan. Zato pokušajte sa nekim od ovih saveta i videćete rezutate vrlo brzo. 

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.