OTKRIJTE DA LI SE ZNATE IZ PROŠLOG ŽIVOTA! Ovo su znaci koji nedvosmisleno ukazuju na to!

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Avg.2019, 07:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OTKRIJTE DA LI SE ZNATE IZ PROŠLOG ŽIVOTA! Ovo su znaci koji nedvosmisleno ukazuju na to!

Jaka veza!

Budući da se niko od nas ne seće u potpunosti svojih prethodnih života, naša duša ima mogućnost da sačuva neke informacije u podsvesti.

To nam pomaže da prepoznamo osobu sa kojom smo bili bliski u prethodnom životu.

Pomoću intuicije i dubokih glasova iz duše mi se možemo setiti pojedinih događaja iz prethodnog života.

Ponekad su to krajolici ili mesta koji su nam poznati, ponekad su to ljudi...

Postoji jako dobar >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << znak koji nam govori da smo susreli osobu sa kojom smo bili povezani u prošlom životu. Ta se informacija skriva u pogledu.

To je onaj pogled koji nas hipnotiše, toliko nam je poznat kao da smo u te oči gledali već mnogo puta. Možda nas nešto i probode u srce, strese nas ili nas prođu žmarci, hladnoća ili vrućina. Kaže se da su oči ogledalo duše i da duša "prenosi" svoje oči iz tela u telo. Svaka osoba ima unikatne uzorke u zenicama koje zadržimo, zato se dogodi da sretnemo nekoga iz prošlog života i to jednostavno prepoznamo.

Niko ko se rodi nije prazan list, jer naša duša nosi sve informacije iz prethodnih života. Samo ih se većinom svesno ne sećamo, jer bi nas to ometalo u trenutnim lekcijama koje su nam potrebne da kao duše rastemo i razvijamo se.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.