OTIŠLA U TOALET ZBOG MENSTRUALNIH BOLOVA, PA SE PORODILA: Nije imala SIMPTOME trudnoće, a kretanje bebe bilo je neprimetno

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Jul.2022, 09:49

OTIŠLA U TOALET ZBOG MENSTRUALNIH BOLOVA, PA SE PORODILA: Nije imala SIMPTOME trudnoće, a kretanje bebe bilo je neprimetno

Uopšte nije znala da je trudna, a bolove je pripisivala nadolazećoj menstruaciji

Džes Dejvis je doživela šok kad je otišla u toalet i, umesto da obavi šta je naumila, rodila dete. Jasne simptome trudnoće nije imala i nikada nije osetila da se beba pomera.

- Moje menstruacije su oduvek bile neredovne, pa to nisam baš uzela u obzir. Ponekad sam osećala mučnine, ali počela sam da uzimam novi lek, pa sam to jednostavno pripisala tome. Kad se rodio moj sin, to >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << mi je bio najveći šok u životu. Prvo sam mislila da sanjam - ispričala je.

Džes se sada navikava na majčinstvo nakon što je 11. juna 2022. rodila dečaka Fredija Olivera Dejvisa. Te večeri kad se porodila, trebalo je da ima kućnu žurku za svoj rođendan. Dok se spremala, bol je postajala sve gora i gora. Rekla je kako je u jednom trenutku osetila silnu potrebu da ide u WC.

- Ni u jednom trenutku nisam mislila da ću se poroditi. Samo sam znala da treba da guram. Kada sam ga čula kako plače, shvatila sam šta se zapravo događa - objasnila je.

Džes, koja je tada bila sama kod kuće, nazvala je svoju najbolju prijateljicu Liv King, koja je pozvala hitnu pomoć, a bebu su lekari stavili u inkubator. Predviđaju da se Džes porodila u 35. nedelji, a i ona i beba se dobro oporavljaju.

- Postati mama je velika životna promena. Ljubav koju gajim prema Frediju teško je objasniti, ali je neverovatna. Stalno mislim na njega - dodala je Džes, koja je ovo neverovatno iskustvo podelila na svojim društvenim mrežama.

Video je skupio više od šest miliona pregleda, piše Daily Mail.

Only me

♬ The algorithm wouldnt like the original sound name - misc mashups

BONUS VIDEO: GUDELJ ĆE POBESNETI: Anastasija uhvaćena na ulici sa Vojažom

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.