OSVOJILA VAUČER za filere, pa UMESTO LEPOG ZAVRŠILA sa OTEČENIM USNAMA:  Bolelo je kao pakao, što je bilo čudno

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Jun.2023, 22:48

OSVOJILA VAUČER za filere, pa UMESTO LEPOG ZAVRŠILA sa OTEČENIM USNAMA: "Bolelo je kao pakao, što je bilo čudno"

Žena koja je postala viralna na "TikToku" i zgrozila gledaoce rezultatima svoje besplatne, ali bolne i neuspešne procedure povećanja usana, upozorava druge da se čuvaju besplatnih ponuda na mrežama i umesto toga potraže medicinske stručnjake.

Objasnila je da je dok, je otišla do auta, shvatila da joj usne i dalje otiču i vratila se lekaru koji joj je prepisao steroidnu kremu, ali ona, nažalost, nije ništa rešila

Džesika Burko (28) bila je uzbuđena kada >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je osvojila na "Instagramu" poklon za besplatne filere, ali taj osećaj nije dugo trajao. Burko je inače godinu dana ranije stavljala filere.

Ali umesto da dobije lepe usne kakvim se nadala, osetila se da nešto nije kako treba kada je videla da su natekle i tako bile dvostruko veće nego što bi trebalo.

- Juče sam otišla da sredim usne i desilo se nešto loše - upozorila je Džesika u "TikTok" video-snimku.

Na snimcima je prikazana na klinici sa anestetikom na usnama, a već u sledećem kadru vidimo čime je to rezultiralo.

- Iskreno, ne znam šta je pošlo po zlu, više puta sam radila usne. Ovaj doktor je davao vaučere. Uradio je sve što je trebalo da uradi. Odmah nakon što mi je ubrizgao injekciju, pogledala sam se u ogledalo i shvatila koliko sam otekla.

Objasnila je da je, dok je otišla do auta, shvatila da joj usne i dalje otiču i vratila se lekaru koji joj je prepisao steroidnu kremu, ali ona, nažalost, nije ništa rešila.

A post shared by BVIRAL (@bviral)

- Bolelo je kao pakao, što je bilo čudno jer znam da ne bi trebalo. Moja koža je postala izuzetno crvena, praktično odmah nakon toga. Znala sam da to definitivno nije normalno. Kada sam stigla kući, usne su bile veličine kao na ovom snimku. Lice je počelo da mi otiče.

Na snimku Burko je pokazala bočni ugao lica, otkrivajući koliko je ono nateklo. Nastavila je da objašnjava da je kasnije otišla u drugi kozmetički studio da razgradi filere.

- Nakon rastvaranja, usne su mi brzo splasnule i lice mi je bilo opušteno, ali nakon cele jedne nedelje vratila sam se u normalu.

Čak i nakon njene promašene procedure Burko nije zauvek odustala od filera.

Kada su joj se sporni fileri rastvorili, vratila se svom originalnom doktoru po još.

- Ono što bih rekla bilo kome jeste: molim vas da istražite, ako nađete nekoga koga volite i radi neverovatan posao, držite se njega - savetovala je ona i dodala:

- Ako planirate da odete kod bilo koga drugog, obavezno postavljajte pitanja i budite 100 odsto sigurni da oni mogu da urade ono što tražite ili znaju kako da urade posao koji želite.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.