OSTAVITE MIRISNI TRAG ZA SOBOM! Evo kako da razlikujete PARFEM od TOALETNE VODICE!

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Dec.2018, 10:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OSTAVITE MIRISNI TRAG ZA SOBOM! Evo kako da razlikujete PARFEM od TOALETNE VODICE!

Da li ste znali u čemu je "štos"?

Polica ti je puna bočica a ti još uvek ne znaš razliku između parfema i toaletne vodice?

Često stojite ispred parfema i ne znaš šta da odabereš? Buni te veličina, razlika u ceni, dugotrajnost mirisa? Evo konkretnih odgovora i suštinskih razlika između raznih bočica.

VOLE SE - MRZE SE? Kejt Midlton ISKOPIRALA odevni stil od Megan: Mediji BRUJE o OVIM pantalonama! (FOTO)

NIJE SAMO ŠMINKA: Ovo morate >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << uraditi pre nego što se NAŠMINKATE, a za ovu FAZU niste još ni čuli!

Razlika između toaletne vode i parfema je poprilično velika, kao i sama cena. Nije teško prepoznati osnovnu razliku između parfema i toaletne vode pročitate li detaljno opis na bočici.

. EDT (Eau de toilette) – toaletna voda sadrži između 4 do 10 posto parfemskog koncentrata. Miris ima slabiju postojanost od parfema i zadržaće se maksimalno tri sata. Toaletne vode u svom početku imale su namenu za jutarnje osveženje tela, a sada se koriste za svakodnevne prilike, odlazak na posao ili do prodavnice.

Ove žene su objasnile zašto NIKADA više neće da briju pazuh! (FOTO)

Godinu dana nije skidala šminku! Evo NA ŠTA je ličilo njeno lice! Užas (FOTO)

2. Pur parfum – čisti parfem sadrži najveću koncentraciju mirisa, dugotrajan je i uglavnom u malim ambalažama. Koncentracija mirisne note je između 15 i 40 posto. Val mirisa ostaće iza vas čak i nekoliko minuta, tako da će gotovo svi osetiti miris parfema koji će se na vašoj koži zadržati celi dan. Dolazi u manjem pakovanju značajno skuplje cene.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.