OSKUDNO OBUČENA: Lidija Vukićević pozirala u IZAZOVNOM izdanju, ovaj DETALJ izazvao BES kod kolege (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Maj.2021, 09:45

OSKUDNO OBUČENA: Lidija Vukićević pozirala u IZAZOVNOM izdanju, ovaj DETALJ izazvao BES kod kolege (FOTO)

Obratio joj se javno.

Glumica Lidija Vukićević otputovala je na letovanje u Egipat, a na društvenoj mreži Instagram redovno deli fotografije sa letovanja. Nema sumnje da je glumica dovela liniju do savršenstva, što se trudi i da istakne.

Međutim njena poslednja objava bila je za nijansu drugačija od ostalih.

A post shared by Lidija Vukićević (@vukiceviclidija)

Lidija je podelila fotografiju na kojoj je pozirala u kupaćem kostimu vešto >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ističući svoje atribute, a lice je prekrila bisernom maskom. Oko pojasa je imala torbicu u istom dezenu, kao i patike koje su takođe bile optočene biserima.

O ukusima nećemo raspravljati, ali definitivno je da je glumica uspela da privuče pažnju ovim potezom, pa se oglasio i njen kolega Slobodan Ćustić.

- Nemoj to lepo lice kvariti maskom - prokomentarisao je Ćustić.

A post shared by Lidija Vukićević (@vukiceviclidija)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.