OPTUŽENA da je KRIVAC za nestanak Kejt Midlton: Da li fatalna markiza stoji iza cele ove AFERE?

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Mar.2024, 16:03

OPTUŽENA da je KRIVAC za nestanak Kejt Midlton: Da li fatalna markiza stoji iza cele ove AFERE?

Ima li istine u ovome?

Vilijam i markiza su viđeni na romantičnoj večeri još 2019. godine, a prema pisanju nekih britanskih medija, zajedno su proveli i Dan zaljubljenih.

Svi ovi navodi, dodatno su uzburkali javnost, pogotovo jer se Kejt Midlton odavno nije pojavljivala u javnosti.

Ceo svet ovih dana zanima šta se događa s Kejt Midlton. Britanska javnost i dalje raspravlja o tome gde je nestala i zašto se ne pojavljuje u javnosti, a ulje na vatru je >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << dodala i objavljena fotografija za koju neki tvrde da je fotomontaža. Kejt se povodom toga oglasila i napisala da je ona sređivala fotografiju i da zato ima propusta.

Sada se pojavila i neverovatna teorija koja kaže kako je za Kejtino povlačenje iz javnosti zapravo kriva ljubavnica princa Vilijama, lepa markiza od Šolmondeleja, Sara Rouz Henberi, koja je pre neki dan viđena u automobilu s princom.

Kako se već pisalo, njih dvoje su viđeni još 2019. godine na večeri, a neki britanski mediji su objavili da su čak zajedno proveli i Dan zajubljenih!

Nakon što je u januaru bila na operaciji stomaka, Kejt više nije viđena u javnosti, a u međuvremenu su se pojavile razne teorije.

Ipak, u ponedeljak su fotografi napokon snimili Kejt kako napušta dvorac Vindzor sa suprugom Vilijamom. Ipak, glava joj je bila okrenuta u stranu i kamere joj nisu uhvatile lice, pa su se odmah pojavile razne teorije na društvenim mrežama budući da je vrlo neobično da Kejt sad odjednom izbegava fotografe.

Jedan je korisnik na „X“-u odmah komentarisao: „To nije Kejt Midlton u autu. Ona nikada nije bežala od kamera. Čak i kad je čekala deset godina da je Vilijam zaprosi. To je Rouz Henberi, Vilijamova ljubavnica“.

If this is how they launch Camilla 2.0 it really is going to break the internet… and maybe the monarchy pic.twitter.com/QP97P8dVnf

— Henry VIII (@SussexHenryVIII) March 11, 2024

Priče o njihovoj aferi počele su još 2019. godine, kad su princ i Rouz Henberi, koja je inače Kejtina bliska prijateljica, viđeni na romantičnoj večeri. Ipak, tim glasinama stale su na kraj Kejt i Sara, kad su se u avgustu prošle godine zajedno zabavljale na muzičkom festivalu u Norfolku.

Inače, Lejdi Sara Rouz Henberi pripada uglednoj engleskoj aristokratiji, a nekad je bila i model, a bavila se i političkim istraživanjima. Ima 39 godina, udata je i ima troje dece.

Srbija Danas/Društvene mreže/Preneo:A.R.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.