OPREZ u LJUBAVNIM ODNOSIMA! Astrolog za SD otkriva - Očekujte pad sa položaja ali i otkrivanje PREVARE

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Apr.2023, 13:59

OPREZ u LJUBAVNIM ODNOSIMA! Astrolog za SD otkriva - Očekujte pad sa položaja ali i otkrivanje PREVARE

Danas ne treba imati prevelika očekivanja i apetite

Venera je ovog dana na poslednjem stepenu znaka Bik, pa može dovesti do završetka veze, upozorila je za naš portal astrološkinja Jasmina Mitrović.

"Ponedeljak započinje veoma zanimljivo jer neće inati ni jedan aspekt između planeta. Mesec će i dalje traznitirati znakom Strelca što donosi aktivaciju tema putovanja, obrazovanja, inostranstva, stranaca i zakona. Potrebno je biti opušten ovog dana, ne >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << nametati nikome svoje vrednosti niti inati prevelika očekivanja i apetite.", rekla je Jasmina za portal Srbija Danas.

Poslednji stepen znaka Bik se vezuje za fiksnu zvezdu Plejade što donosi probleme i poteškoće sa novcem, obmanama, prevarama i spletkama. Može doneti neočekivani pad sa položaja ali i otkrivanje prevare., zaključila je Jasmina.

Astrološka dešavanja za mesec april POGLEDAJTE OVDE.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.