OPERACIJE OD 60.000 evra, ali za nju DŽABE?! Iva Grgurić za dve godine promenila grudi, nos, jagodice, a sada i BOJU KOSE

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Maj.2023, 22:52

OPERACIJE OD 60.000 evra, ali za nju DŽABE?! Iva Grgurić za dve godine promenila grudi, nos, jagodice, a sada i BOJU KOSE

Ona nije krila da je radila estetske korekcije

Pobednica "Zadruge 3" i hrvatska starleta Iva Grgurić, nedavno je sve iznenadila kada je sa svog Instagram profila naprasno uklonila sve zajedničke fotografije sa srpskim biznismenom Nemanjom Petoševićem.

Mnogi su tada pomislili da je prekinula vezu koju je do sada predstavljala kao idiličnu, ali Iva je sada otvoreno govorila o njihovom odnosu. Istakla je da je spremna da stane na "ludi kamen", >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ali i da se ostvari na polju majčinstva.

Pored interesovanja o njenom privatnom životu, pratioci na društvenim mrežama ipak svakodnevno i najviše komentarišu njen izgled. Ona im je nedavno i dala pravi povod za to, kada se odlučila da promeni boju kose. 

A post shared by Iva Grguric (@iva_grguric_official)

Iva nije krila da je nakon izlaska iz Zadruge imala nekoliko plastičnih operacija, ali i zahvata na licu. Svojevremeno je otkrila da je  uvećala grudi, usne i jagodice, smanjila nos, zategla lice, uradila "mačje oči", isturpijala bradu... a potom i da nijednu operaciju nije platila!

"Plastične operacije radim na kompenzaciju! Kad me neko sredi, ja ga reklamiram na Instagramu i ne moram da platim. Moja lepota mnogo košta! Da sam plaćala sve intervencije, dala bih na sve to oko 60.000 evra. Ljudi, to je jedan stan", rekla je starleta ranije za Informer i otkrila:

A post shared by Iva Grguric (@iva_grguric_official)

"Povećala sam grudi. Pre nekoliko godina sam ugradila silikone, ali nisam bila zadovoljna, pa sam se nedavno opet operisala. Lice sređujem u Beogradu. Oblikovala sam bradu, stavljala botoks i hijaluron, iskosila oči, podigla jagodice... U usnama sam imala silikon, ali sam ga izvadila jer nije izgledao prirodno i stavila hijaluron".

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.