ONI SU ČUVARI DETINJSTVA: Ovo su najbolje BAKE I DEKE u Zodijaku, dozvoljavaju unucima i NAJVEĆE NESTAŠLUKE, ali su i MUDRI UČITELJI

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Jul.2023, 16:29

ONI SU ČUVARI DETINJSTVA: Ovo su najbolje BAKE I DEKE u Zodijaku, dozvoljavaju unucima i NAJVEĆE NESTAŠLUKE, ali su i MUDRI UČITELJI

Uvek su tu kada treba da pričuvaju mališane, a sve što nisu pružili i dozvoljavali svojoj deci, ispraviće sa unučićima

Dok su roditelji naši vitezovi u sjajnim oklopima, bake i dede su zaista Božiji blagoslov. Neke od najlepših uspomena iz detinjstva jesu druženje sa bakama koje nam spremaju kolače i palačinke, daju nam bezuslovnu ljubav, kupuju poklone i trude se da nas prate u svim aktivnostima, čak iako ih bole leđa ili nemaju energiju. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<

Ništa nije veće i veličanstvenije od veze između unuka/unuke i bake i dede. To je posebna konekcija iz detinjstva i odrastanja koja može značajno uticati na ceo život.

Neki horoskopski znakovi su kao rođeni za ulogu bake ili deke.

Rak

Rakovi su poznati po svojoj emocionalnoj dubini i naklonosti porodici. Kao deke i bake, oni će uvek imati pri ruci tople kolače i najslađe priče o roditeljima kao mališanima. Biće tu uvek kada vem je potreban mudar savet ili rame za plakanje.

Bik

Stabilni, pouzdani i uvek tu da pomognu. Deke i bake Bikovi uvek će doći na sve porodične događaje, s kamerom u ruci, spremni snimiti sve trenutke. Bikovi su takođe vrlo strpljivi i spremni uvek da saslušaju svoje najmilije, što ih čini odličnim sagovornicima.

Vaga

Po prirodi umirujući i uravnoteženi, baka ili deda Vaga uvek će pronaći način kako da umiri plač bebe ili rešiti porodični sukob pre nego što je i započet.

Bake koje pripadaju ovom horoskopskom znaku poseduju uravnoteženo stanje uma. One razumeju razliku između ispravnog i pogrešnog. Iako vam možda neće mnogo reći, uvek će vas voditi u trenucima očaja i znaće kako sjajno da vas usmere u životu.

Jarac

Tradicionalni i odgovorni, dede i babe u znaku Jarca osiguraće da sve porodične tradicije budu prenesene na mlađe generacije. Uz njih će unuci sigurno naučiti sve porodične recepte ili kako da pletu vunene čarape.

Jarčevi su takođe vrlo disciplinovani i pouzdani, zbog čega se posebno trude da prenesu svoju mudrost i iskustvo na unuke.

Biti baka ili deka je umetnost, a neki horoskopski znaci imaju tu prirodnu magiju kojom osvajaju srca mlađih generacija.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.