ONI SE STALNO SVAĐAJU, TO NIJE SAVRŠEN BRAK: Kejt očajna, zato što mora ovako da se ophodi prema Vilijamu

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Maj.2023, 19:56

"ONI SE STALNO SVAĐAJU, TO NIJE SAVRŠEN BRAK": Kejt očajna, zato što mora ovako da se ophodi prema Vilijamu

Izgleda da je odnos supružnika puno drugačiji od onoga što bismo očekivali.

Kraljevska porodica je oduvek intrigirala javnost. Mnogi priželjkuju da čuju škakljive tračeve o njima, ne bi li delovali kao ljudi iz naroda  opterećeni običnim problemima. U septembru 2022. godine potresla ih je smrt voljene kraljice Elizabete II i tada su oči javnosti bile uprte u njih, a sada su se ponovo našli na naslovnicama svetskih tabloida zbog skorašnjeg >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << krunisanja kralja Čarlsa III.

Budnom oku javnosti ne promiče ni jedna sitnica u vezi sa Vilijamom i Kejt Midlton, a mediji su čak izveštavali da njih dvoje možda neće biti zajedno na dan krunisanja, zbog Vilijamove afere. Naime, princ je navodno prevario Kejt sa njenom poznanicom Rouz Hanberi i time prekinuo njihovo prijateljstvo. O njegovom neverstvu se šuškalo već godinama, ali glasine su ponovo oživele kada se Rouz pojavila na ceremoniji krunisanja kralja Čarlsa. 

Uoči ovog događaja, izvor blizak porodici je rekao: "Između Kejt i Rouz nikada nije bilo neprijateljstva. Sve glasine o aferi in a bad Vilijama i Rouz su potpuna glupost!" Taman što su se ogovaranja malo umirila, bračni par se ponovo našao u centru pažnje. Ovoga puta u pitanju je opet Vilijam, tačnije njegovo nezrelo ponašanje. 

Odgajanje dece zna da bude teško, čak i kada ste Kejt Midlton i imate na raspolaganju sva moguća sredstva. Međutim, čini se da Kejt ima još jedan problem. Naime, Vilijam, koji bi trebao da joj pomogne, ponaša se kao jedno od dece - otkriva Tom Kvin, autor knjige o kraljevskoj porodici. U romanu "Pozlaćena mladost - intimna istorija odrastanja u kraljevskoj porodici" pisac otkriva način života na dvoru, a kako navodi mnoge informacije o Vilijamu i Kejt je prikupio od ozbiljnog insajdera iz palate. 

Autor knjige kaže da se Kejt prema Vilijamu ponašao kao prema detetu zato što ima ispade i ističe: "Oni se stalno svađaju, to nije savršen brak!" Izvori iz palate navodi i da na sreću, njihove svađe nisu prerasle u nešto ozbiljnije, ali ponekad bacaju jastuke jedno na drugo. Sem toga, oni imaju i nadimke jedno za drgo, koji nisu baš uvek tako slatki. Iako u javnosti izgledaju kao harmoničan i zaljubljen par, iza zatvorenih vrata nije sve baš savršeno.

Izvori navode i da je veliki problem za njihov brak to što su stalno okruženi osobljem iz palate koje ima duge jezike, te prenosi sve u javnost. Njihovom odnosu ne pomaže ni detinjasto ponašanje princa Vilijama. Kejt izluđuje to što kada se zatvore vrata palate mora da brine o njemu kao o svom četvrtom detetu. 

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.