ONE su VEČITI PROBLEM svih žena čim pomisle na leto: Uz pomoć OVIH SASTOJAKA ukloni STRIJE!

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Apr.2021, 18:38

ONE su VEČITI PROBLEM svih žena čim pomisle na leto: Uz pomoć OVIH SASTOJAKA ukloni STRIJE!

Za pripremu ti je potrebno samo nekoliko sastojaka, a rezultati neće izostati.

Čim pomislite na leto i lepo vreme, prvo što ženama pada na pamet je - šta ću sa strijama? Problem, koji muči može se lako rešiti.

Javljaju se zbog raznih faktora - nakon velikog gubitka kilograma, gojenja, ali se često javljaju i u toku trudnoće. Međutim, i mršave osobe ijh mogu imati, zbog nepravilne ishrane.

Srećom, mnogi prirodni melemi mogu da pomognu u rešavanju >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ovog problema.

Ovi melemi se nanose nakon tuširanja tako što se lagano utrljaju u kožu kružnim pokretima.Ukoliko ih koristite redovno, u trajanju od najmanje 2 meseca, primetićete kako strije lagano nestaju.

Melem od ulja kajsije

pola šoljice šea putera

pola šoljice kokosovog ulja

6 kašika ulja kajsije

Pola kašičice sušenog korena đumbira

Priprema:

Sušeni đumbir i ulje kajsije stavite u posudu, sačekajte da se ugreje i držite 30 minuta na srednje niskoj temperaturi, kako bi đumbir pustio sva lekovita svojstva.

Zatim procedite, a nakon toga vratite ulje u posudu i dodajte šea puter i kokosovo ulje. Zagrejte dok se ne rastopi i dobro mešajte. Kada dobijete melem, sklonite sa šporeta i sipajte u staklene posude.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.