ONE SU NAJLEPŠE DEVOJKE SRBIJE! Nekada su bile MISICE, a evo kako DANAS izgledaju i šta rade...(FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Dec.2017, 12:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ONE SU NAJLEPŠE DEVOJKE SRBIJE! Nekada su bile MISICE, a evo kako DANAS izgledaju i šta rade...(FOTO)

Da li ih se sećate?

Ne kažu bez razloga da Srbija ima najlepše devojke, i mi se slažemo jer je zaista tako.

Devojke koje su od 2002. godine obeležile izbore za najlepše devojke na ovim prostorima i koje su u skadu sa političkim promenama nosile titulu Mis SR Jugolavije, Mis Državne zajednice Srbije i Crne Gore i Mis Srbije, i danas su zanimljive medijima. Jednom mis, uvek mis - a nekad zvanične misice danas izgledaju ovako.

Tijana Stajšić  >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<

Iako je prošlo 15 godina otkako je proglašena za Mis Jugoslavije 2002. godine i te iste godine osvojila 6. mesto na izboru za Mis Sveta, Tijanina lepota ne bledi.

Iako je bila jedna od naših najuspešnijih misica, Tijana se ubrzo nakon izbora povukla sa javne scene, osim izuzetka kada je imala epizodnu ulogu u rijaliti šouu "Veliki brat". Tijana danas ima 33 godine, ali i dalje može da stane na crtu mnogo mlađim devojkama koje se bore za krunu na domaćim i međunarodnim takmičenjima lepotica. U prilog toj tvrdnji idu i njene poslednje fotografije.

Sanja Papić

Kada kažemo Sanja Papić odmah pomislimo na novosadsku lepoticu zahvaljujući kojoj je ceo svet video kolika je lepota naših žena davne 2003.godine.

Sanja je rođena u Novom Sadu 25. juna 1984. godine i jedina je misica sa ovih prostora koja je na svetskim takmičenjima lepote imala zavidan plasman. Pre 13 godina, osvojila je prvo mesto na izboru za Mis tadašnje Srbije i Crne Gore, a iste godine na izboru za Mis Univerzuma bila je druga pratilja.

Ove godine se porodila ali bez obzira i danas izgleda fantastično pa ne treba da čude razni modni angažmani koji joj se i dalje nude.

Jelena Marković

​Užičanka Jelena Marković ponela je titulu Mis Srbije 2009. godine. Svojom neposrednošću i energijom, Jelena se izdvojila od ostalih devojaka koje su se te godine prijavile za takmičenje. Trenutno živi u Italiji, gde radi i planira da upiše master studije.

Dosta je uložila u karijeru nakon što je ponela titulu najlepše devojke Srbije, te je nedavno potpisala ugovor sa prestižnom modnom agencijom.

Milica Jelić

​Mlada Beograđanka i Mis Srbije za 2010. godinu od anonimne devojke za kratko vreme postala je lepotica koja se našla u centru medijske pažnje, a istom brzinom su je i zaboravili, iako se povremeno nađe u medijima, kako kaže, ne svojom voljom.

Bavi se i dalje manikenstvom, ali kako kaže, to nije primarni njen cilj u životu. Relativno skoro je završila fakultet i planira da se povuče iz modelinga i počne ozbiljniju karijeru u vezi sa bankarstvom.

Aleksandra Doknić

Titulu mis Srbije ponela je 2013. godine. Aleksandra Doknić je tada svojom atraktivnošću privukla veliko interesovanje javnosti. Bivša misica poreklom je iz Požarevca, a za titulu Mis sveta borila se 2013. na Baliju. U internet glasanju koje je prethodilo izboru bila je visoko kotirana, na finalnoj večeri pobedila je Megan Jang, devojka sa Filipina.

Aleksandra je nakon takmičenja nastavila da se bavi modom, a nije zapostavila ni obrazovanje. Završila je Fakultet informacionih tehnologija u Beogradu. Manekenstvo je vodi na različite strane sveta, a trenutno radi kao model u Istanbulu u Turskoj.

Marija Ćetković

Laskavu titulu Miss Srbije 2014. godine ponela je dvadesetogodišnja Marija Ćetković iz Vrbasa. Inače, Marija reprezentativka Srbije u košarci i studira ekonomiju u Novom Sadu. Nedavno se misica verila u Japanu za izabranika svog srca, te je odmah radosnu vest podelila sa svima.

Bila je pretstavnik mnogih humanitarnih sportskih događaja, a danas se bavi fitnesom i redovno vežba kako bi održala izgled svoje savršene figure.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.