ONA je najbogatija žena sa naših prostora, ZARAĐUJE 92 MILIONA GODIŠNJE - Udružila se sa suprugom u biznisu

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Jun.2023, 16:43

ONA je najbogatija žena sa naših prostora, ZARAĐUJE 92 MILIONA GODIŠNJE - Udružila se sa suprugom u biznisu

Ukupni prihodi njene firme u 2022. godini iznosili su 518.312 evra, a poslovni subjekt ostvario je neto dobit od 241.969 evra, odnosno malo više od 28 miliona dinara.

Hrvatska pevačica Maja Šuput imala je izrazito uspešnu 2022. godinu, jer su joj dve firme čija je vlasnica donele ogromnu milionsku zaradu.

Njene dve firme ukupno su ostvarile 5,9 miliona kuna prometa, odnosno više od 92 miliona dinara.

Ukupni prihodi njene firme u 2022. godini iznosili >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << su 518.312 evra, a poslovni subjekt ostvario je neto dobit od 241.969 evra, odnosno malo više od 28 miliona dinara, prenosi "Index.hr".

Firma ima jednog zaposlenog, a Maja preko te firme vodi svoju muzičku karijeru.

Njena druga firma koja se bavi prodajom njene kozmetičke linije, u kojoj je suvlasnica sa suprugom Nenadom Tatarinovim, prošle godine je ostvarila milionski promet (oko 275.000 eura), a firma je ostvarila dobit od 30 hiljada evra.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.