ONA TRAŽILA: Jelisaveta i Teo potpisali predbračni ugovor!

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Jun.2017, 22:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ONA TRAŽILA: Jelisaveta i Teo potpisali predbračni ugovor!

Da li će ovo biti NAJKRAĆI brak u Srbiji?

Jelisaveta Orašanin, koja se juče zavetovala na ljubav i večnu vernost Milošu Teodosiću, pored bračnog potpisala je i predbračni ugovor.

Kako piše "Srpski telegraf" par je sedam dana pred svadbu u prisustvu advokata i pred sudijom potpisao ugovor o podeli lične imovine ukoliko dođe do razvoda. Prema tvrdnjama upućenih, košarkaš je odlučio da osigura samo imovinu koju je stekao do sada.

Kako smo navikli >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da se u poslednje vreme čak i oni estradni brakovi koji su važili za skladne završavaju razvodom, mnogi su pomislili da je par posetio advokata upravo zbog toga. Ipak, s obzirom da su to uradili nekoliko dana pre same svadbe, razvod nikako ne može biti opcija.

UDATA JE ZA NJEGOVOG BRATA: Cela Srbija priča o Jelisaveti, a pogledajte kako izgleda lepa Teova SNAJA!

A post shared by Milos Teodosic (@milosteodosic4) on Jun 25, 2017 at 12:22pm PDT

- Miloš i Jelisaveta su lako sklopili sporazum. U ugovoru su navedene pokretna i nepokretna imovina supružnika, koju prilikom razvoda ne mogu da dele. Tako sve što je Miloš do trenutka stupanja u brak stekao i što je u isti uneo nema pravo raspodele prilikom eventualnog razvoda, što važi i za Jelisavetu. S druge strane, sve što zajednički budu stekli tokom braka deliće se ravnopravno ukoliko za tim bude potrebe. U okviru ugovora stoji i stavka pod kojom Jelisaveta ima apsolutno pravo korišćenja pokretne i nepokretne imovine tokom trajanja braka - kaže obavešteni izvor za "Srpski telegraf".

ŽESTOKA PROVOKACIJA? Vuk Kostić nije bio na svadbi svoje BIVŠE ali tamburaši su svirali OVU PESMU!

U predbračnom ugovoru je navedeno i da svaki poklon koji supružnici dobiju, u šta spadaju i nekretnine, kao i novac, nemaju pravo da podele sa partnerom. Pored toga, klauzulom su obavezani da svaki prihod od trenutka sklapanja braka, transparentno pokažu partneru koji ima pravo da raspolaže njim.

A post shared by Lazic Dusan LAZA , (@laziclaza) on Jun 26, 2017 at 9:07am PDT

Upućeni takođe tvrde da je upravo Jelisaveta insistirala na potpisivanju predbračnog ugovora kako bi rasteretila Tea bilo kakvog pritiska i obaveza. Želela je time da mu dokaže da je ona sa njim iz čiste ljubavi i da joj materijalne stvari ne predstavljaju ništa. Inače, Miloševa zarada godišnje iznosi 2,5 miliona evra.

Ni Miloš ni Jelisaveta nisu potvrdili ove navode.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.