ONA SE ČUVALA ZA BRAK, A ON VELIKI ZAVODNIK Mladi srpski glumački par je dugo bio zajedno, evo u kakvim su odnosima danas!

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Dec.2019, 08:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ONA SE ČUVALA ZA BRAK, A ON VELIKI ZAVODNIK Mladi srpski glumački par je dugo bio zajedno, evo u kakvim su odnosima danas!

Mnogi su mislili da će završiti zajedno.

Miloš Biković nedavno je prekinuo vezu sa atraktivnom manekenkom Barbarom Tatalović i ponovo je slobodan.

Iako je mladi par živeo zajedno i mnogi su smatrali da se glumac skrasio, na radost mnogobrojnih ženskih fanova on je ponovo sam.

Da Miloš preferira prirodne lepotice jasno je upravo zbog njegovih veza.

Na samom početku karijere Biković bio je u vezi sa koleginicom i glumicom Brankicom Sebastijanović, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << koja važi za jednu od najlepših mladih glumica.

Miloš i Brankica razvili su simpatije tokom snimanja serije "Samac u braku", koja priča o bračnom paru koji ne deli postelju. Tadašnji glumački par i sam je priznao kako nisu intimni, već čekaju brak da to promene.

Takva njihova izjava povukla je u to vreme i neslane šale na njihov račun, a Brankica je tim povodom istakla da smatra veoma ružnim šaliti se sa nečim do čega se ona i Miloš drže, i da joj je drago ako mogu da budu primer mladima u današnje vreme.

- Intima je privatna stvar i tako treba da ostane. Ponavljam da je svako svođenje ličnosti na njegovu intimu čista degradacija - rekao je svojevremeno Biković.

Dugogodišnju vezu praćenu zajedničkim životom prekinuli su 2014. godine, a nakon raskida nisu želeli da govore o svom odnosu. Ipak, često su ih povezivali. Završavali su u istim pričama čak i kada su kraj sebe imali nove emotivne partnere.

Međutim, izgleda da su bivši partneri ostali u dobrim odnosima, jer su do skoro lakovali jedni drugima fotografije na Instagramu.

Dok je Miloš angažovan na snimanju filma i serije "Južni vetar" kao i "Hotel Beograd", Brankicu publika ima priliku da gleda u seriji "Sinđelići", a uskoro i u seriji "Švindleri".

Getting ready for the holidays... Svečano, samo svečano... Праздники идут... #barbosamenfashion

A post shared by Miloš Biković (@bikovic) on Dec 8, 2019 at 10:39am PST

A post shared by Brankica Sebastijanovic (@sebastijanovicbrankica) on Oct 13, 2019 at 8:37am PDT

Hello Miami... where to?

A post shared by Miloš Biković (@bikovic) on Nov 30, 2019 at 7:47am PST

A post shared by Brankica Sebastijanovic (@sebastijanovicbrankica) on Jul 28, 2019 at 12:01pm PDT

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.