ONA IMA ODGOVOR: Koje su posledice prečeste masturbacije i da li igračke za s*ks izazivaju zavisnost?

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Sep.2017, 20:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ONA IMA ODGOVOR: Koje su posledice prečeste masturbacije i da li igračke za s*ks izazivaju zavisnost?

Treba znati.

Ako ste zabrinute da ćete osećati posledice zbog prečeste masturbacije i upotrebe seksualnih igračaka - možete da odahnete. Portal "Pop šugar" objavio je razgovor sa direktorkom programa ženske seksualne medicine na Univerzitetu Stanford Leom Millheiser. Ona tvrdi da česta upotreba seksualnih pomagala neće ostaviti posledice.

- To pitanje mi je najdraže, jer ne, neće vam naštetiti. Štaviše, seksualne igračke samo poboljšavaju seksualne funkcije. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Naravno, ako ih koristite satima svakoga dana, moguće je da vam vagina postane manje osetljiva, a i to je samo privremeno. Većina žena to ne čini, pa nema razloga za brigu - rekla je Millheiserova.

UH, TO BOLI: U OVOJ pozi muškarcu je najlakše SLOMITI PEN*S!

Ona kaže da su seksualne igračke odlične za istraživanje intimnosti, bilo da ih koristite sa partnerom ili same, a naročito su korisne onim ženama kojima je potrebno malo više stimulacije da postignu orgazam.

- Igračke su jako potrebne i korisne ženama koje imaju poteškoća u postizanju orgazma, posebno nakon menopauze. Mlađe žene često brine da li će postati zavisne. To ne znači da neće postići orgazam bez njih, ali je moguće da će više uživati u seksu u kom koriste igračku. I to je u redu - dodaje.

OVO JE ISTINA: Kada retko imamo s*ks, va*ina se sužava, ali šta se dešava kada ga imamo PREVIŠE?

- Najbolje je da povremeno koristite igračku, a povremeno ne, a najvažnije je da radite ono sa čime ste najzadovoljniji - savet je ove doktorke.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.