ON DOMINIRA, VI JECATE OD ZADOVOLJSTVA: Nova poza će vas oboje RASPAMETITI, probajte već VEČERAS

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Apr.2023, 12:13

ON DOMINIRA, VI JECATE OD ZADOVOLJSTVA: Nova poza će vas oboje RASPAMETITI, probajte već VEČERAS

Priredite vam noć za pamćenje.

Ukoliko želite da u vaš se*sualni odnos uvrstite neki novitet, a ta to nije baš neka igračka i slično, ova poza je pun pogodak. Osim što vašem muškarcu daje osećaj kontrole i dominantnosti (a mnogi se lože upravo na to), vama će vez izuzetka dati bombastični orgazam.

Evo šta treba da uradite: 

Lezite na ivicu kreveta (ili još bolje stola), ispod zadnjice stavite jastuk, kako bi malo izdigli taj deo tela. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Zatim podignite noge u vazduh i držite ih skupljene. Što više izdignete jastuk, tj. zadnjicu, osećaj će biti bolji.

Vaš partner stoji na podu ispred vas, ili ukoliko ste prenisko, treba da klekne na kolena (možda mu padne na pamet u tom trenutku i da vas zaprosi, kad je već "tu dole") i u tom položaju penetrira u vas. I njemu i vama će biti lakše ako vas uhvati za noge.

Opustite se i uživajte.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.