OMILJENE POZE POZNATIH! Slavni otkrivaju na koje sve načine VODE LJUBAV - od psećeg kung-fua do misionarske

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Jul.2023, 22:55

OMILJENE POZE POZNATIH! Slavni otkrivaju na koje sve načine VODE LJUBAV - od psećeg kung-fua do misionarske

Svetske poznate ličnosti često “polude” zbog najobičnije paparaco fotografije, ili bilo kakvog negativnog komentara na račun njihovog izgleda. Sa druge strane, ni najmanje im ne smeta da priznaju u kakvom se*su uživaju, kao i koje su im omiljene se*sualne poze i fetiši.

Kim Kardašijan

Za nju znamo da nikada nije bila stidljiva, a nikada se nije ni libila da se skine. Ona je jednom prilikom izjavila da zaista uživa u golotinji, baš kao i njen suprug >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Kanje Vest, kao i da koriste svaki trenutak da se skinu. “Kanje me uvek podstiče da se oblačim što izazovnije, što mi dodatno podiže samopouzdanje”, objasnila je Kim i otkrila da je njena omiljena poza u se*su otpozadi.

Dženet Džekson

Sestra pokojnog Majkla Džeksona izjavila je u nekoliko navrata kako voli da kupuje se*sualne igračke, čak i kada je u pratnji svojih telohranitelja. Sebe smatra pravim stručnjakom pa se ne ustručava da odabere i nekoliko sočnih noviteta i za svoje prijateljice. “Neretko kupim gomilu stvari za prijateljice, poput dilda, jer kada ste na putu, upravo vam takve stvari trebaju”, otkrila je slavna Džekson zvezda u jednom intervjuu.

Goca Tržan

Poznata pevačica oduvek je otvoreno govorila o svemu, pa i o se*su, za koji kaže da joj nikada nije bio tabu tema. Njen fetiš je „jako udoban i jako siguran se*s”! I s vremena na vreme ponekad korisna se*si igračka, koja može da pomogne dinamici u krevetu”. Kaže, “što više i što češće”, na svim mestima koja joj padnu na pamet. Ne krije da joj se dopada se*s na javnom mestu i da je i sama imala takva iskustva koja su bila zanimljiva. Isto tako bio joj je zanimljiv i se*s na jednu noć.

Zoi Saldana

Zvezda “Avatara” zjavila je u jednom intervjuu da u se*su voli sve što je teško, strastveno i ekstremno. Ona priznaje i kako obožava određene se*s poze: “Volim misionarsku pozu, ali dobro mi je kada sam i na kolenima. Naravno, volim i da budem gore, i da, ne smem da zaboravim ‘doggy style’ kao ni se*s stojeći.”

Rijana

Lepotica sa Barbadosa otkrila je u raznim intervjuima brojne se*si tajne: “Volim da budem poslušna, to mi je u spavaćoj sobi zaista zabavno. Činjenica da mogu biti ‘mala dama’, a da mnome vlada neko mi je totalno se*si. Volim da me “kažnjavaju” i da “dobijem po guzi”, a vezivanje me naprosto izluđuje. Sviđa mi se kada se sve odigra pontano, a igre s lisicama i bičevima se ponekada preterano planiraju zbog čega izgube svoju draž. Pored toga, Rijana redovno posećuje i se*s-šopove, a jednom prilikom u Sidneju je kupila dve pune kese bičeva, dilda, poveza za oči… Ona otvoreno priznaje i da ima običaj da partnerima šalje svoje nage fotografije, kao i da je veliki fan takve vrste “dopisivanja”.

Anđelina Džoli

Holivudska glumica obožava sado-mazo igrice i urezivanje nožem, ali je sa takvim stvarima prestala od kada su ona i Bred Pit dobili decu.

Mia Borisavljević

Pevačica je izjavila da nikad neće zaboraviti se*s u avionu na visini od deset hiljada metara, kao ni vođenje ljubavi u liftu, ali i da ne postoji idealno vreme za se*s, jer svaki trenutak je dobar. U se*su je priznaje, žena sa hiljadu lica – u jednom trenutku je opasna, narogušena lavica koja odmah kreće u borbu, a već sledeće zna da bude mala maca. Isto tako pred partnerom voli da izigrava striptizetu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.