OGLASIO SE IGOR KOJIĆ! Severinin MUŽ objavom PREKINUO TIŠINU, nedostaje mu njegova velika ljubav!

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Jan.2021, 15:22

OGLASIO SE IGOR KOJIĆ! Severinin MUŽ objavom PREKINUO TIŠINU, nedostaje mu njegova velika ljubav!

Prošlo je previše vremena!

Pevačica Severina Kojić pre nekoliko meseci napustila je Srbiju i od tada se spekuliše da je njen brak sa Igorom Kojićem u krizi. Za prethodhih nekoliko meseci oni se nisu izjašnjavali ni o razvodu, ali ni o zajedničkom životu.

Na društvenim mrežama Severina nije pominjala Igora, a on nju veoma retko, sem za rođendan kada joj je uputio čestitku.

A post shared by Severina (@severina)

Mnogi su očekivali >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da će bar Novu godinu provesti zajedno, međutim sudeći po Severininoj objavi ni to nije slučaj. Pevačica je objavila fotogafiju na kojoj je sa majkom i sa njom je u Hrvatskoj provela Božić.

Igor je pravoslavni i katolički Božić proveo bez supruge, a za to vreme se nije oglašavao. Ipak, danas je podelio snimak sa utakmice koja je održana pre pandemije.

Kojić nema običaj da se često ogašava na mrežama, a ni ovoga puta nije pomenuo suprugu.

- Fale ovakve utakmice - napisao je u opisu videa, a koliko voli fudbal to već svi znaju.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.