ODMAH REAGUJTE, UKAZUJU NA ZDRAVSTVENE PROBLEME: Ove promene na koži su alarm za uzbunu

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Avg.2021, 20:22

ODMAH REAGUJTE, UKAZUJU NA ZDRAVSTVENE PROBLEME: Ove promene na koži su alarm za uzbunu

Povezane su sa ovim stanjem.

Ukoliko uočite promene na koži, one vam dosta toga mogu otkriti o vašem psihičkom stanju, jer su sa njim i povezane. Mnoge brige i negativne misli koje vam padnu na pamet u toku dana dosta utiču na zdravlje organizma, a odmah se manifestuju upravo na koži.

Neke emocije su i duboko potisnute pa ih teško prepoznajete, a sada će vam to biti dosta lakše, nakon što pogledate svoj izraz u ogledalu.

Evo koje reakcije na koži >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << su najčešće povezane sa psihičkim problemima:

Trauma - osip, upala

Depresija i osećaj tuge - suva koža

Teskoba - svrab i crvenilo

Povećani stres - akne, ekcem, psorijaza

Potisnuti bes i ogorčenost - suva koža

Bes i agresija - alergijske reakcije, svrab, upala

Pojačane emocije (pozitivne i negativne) - crvenilo, rozacea

Ne zapostavljajte probleme ove vrste, samo zato što vas ništa ne boli. Psihičko zdravlje jednako je bitno kao i fizičko, zato mu se posvetite.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.