ODMAH PROTERA! U kafu se DODA JEDNA KAŠIČICA ove namirnice, podstiče probavu, odlična je za kožu

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Jun.2023, 08:01

ODMAH PROTERA! U kafu se DODA JEDNA KAŠIČICA ove namirnice, podstiče probavu, odlična je za kožu

Ukoliko već ne možeš da odustaneš od kafe, učini je zdravijom!

Kafa je definitivno omiljeni napitak za početak dana, a o tome koliko je zdrava oduvek su se vodile brojne polemike. Ipak, neka istraživanja pokazala su da je efekat kafe na rad metabolizma izuzetno dobar, tako što podstiče probavu, ali samo pod uslovom da se umereno konzumira, dakle jedna do tri šoljice dnevno.

Ukoliko i vi ne možete bez kafe ujutru, jedan od načina da je učinite još zdravijom >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je da joj dodate jedan sastojak koji će je učiniti daleko zdravijom i veoma pitkom.

Reč je o kokosovom ulju.

Pre konzumacije u šoljicu dodajte trećinu kašičice, ukus će ostati nepromenjen.

Zdravstvene prednosti kokosovog ulja su mnogobrojne: olakšava varenje, jača imunitet, pomaže kod mršavljenja, jako je dobro za kožu.

Svakodnevnom konzumacijom i korišćenjem u kozmetičke svrhe primetićete promenu na koži, koja će postati daleko mekša, otkloniće bore, a dobićete zdrav i blistav izgled.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.