ODEĆA KAO SAVEZNIK: Uz ovih par trikova PRIKRIJ VIŠAK sa bokova - odmah ćeš imati više SAMOPOUZDANJA!

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Apr.2021, 12:17

ODEĆA KAO SAVEZNIK: Uz ovih par trikova PRIKRIJ VIŠAK sa bokova - odmah ćeš imati više SAMOPOUZDANJA!

Osećaj se dobro u svojoj koži i pravoj odeći.

Malo je žena koje se mogu pohvaliti savršenom građom, zato garderoba igra ključnu ulogu. Osnovno pravilo glasi - dobro pogledajte svoje telo i garderobu prilagodite obliku. Široke bokove ne treba prikrivati već ih pravilnim izborom odeće pretvoriti u prednost.

Caka je u pravilnom kombinovanju odevnih komada kako bi se postigla ravnoteža, a to znači da su vam majice, bluze i sakoi sa naglašenim ramenima najbolji >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << prijatelji, kao i sve stvari koje su uske u struku.

Ovu odeću izbegavajte po svaku cenu:

Široki, predimenzionirani modeli, rastegljivi materijali poput likre koji naglašavaju svaku oblinu i slojevito oblačenje. Ova garderoba ne samo da neće kamuflirati, već će dodatno naglasiti šroke kukove, stoga predstavljaju veliko NE. Još jedan neprijatelj širokih bokova su uske pantalone visokog struka koje dodatno naglašavaju zadnjicu. Isto pravilo važi i za pantalone izrazito niskog struka. Najbolji izbor su one ravnog kroja, srednje dubine.

Odeća koja laska oblinama:

Mekani, prijatni materijali, poput fine vune, pamuka pa čak i lana dobar su odabir. Takođe bi bilo dobro da birate komade sa vertikalnim prugama, jer će vizuelno izdužiti figuru. Dobar primer su dugi kaputi, blejzeri ili kardigani koji se nose otkopčani.

Osim toga, lepršavi krojevi, poput haljine sečene ispod grudi, suknje A kroja odlično će pristajati širim bokovima.

Kada želite da naglasite obline, tada su dobar izbor uske haljine klasičnog kroja, haljine na preklop, kao i modeli sa nagalšenim ramenima. Dobra vest je da su takvi krojevi trenutno jako popularni, pa ćete ih lako pronaći.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.