OD VANILA VEZE DO 50 NIJANSI SIVE - 5 najvrelijih trikova za vođenje ljubavi u stilu Kristijana Greja

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Maj.2023, 18:21

OD VANILA VEZE DO 50 NIJANSI SIVE - 5 najvrelijih trikova za vođenje ljubavi u stilu Kristijana Greja

Ne osećajte se ograničeno, budite kreativni, menjajte poze, igrajte uloge, menjajte mesto.

Da li vas je “Pedeset Nijasi Sive” naterala da drugačije razmišljate? Promenilo vase želje? Ako jeste, evo dvadeset načina da oslobodite Greja u sebi! "Pedeset Nijansi Sive" je postao svetski fenomen. Naravno, priča je odlična, ali budimo iskreni: Sve je zbog povećanog zadovoljstva tokom odnosa. Mi žene obožavamo da čitamo dobre vrele priče.

U stvarnom svetu možda >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ne iskusimo sav taj neverovatni zavodljivi čin o kome čitamo, mnoge od nas zapravo i nemaju pojma šta da unesu u spavaću sobu kako bi se stvari zagrejale. Malo sam istraživala (dobro, neke sam probala i znam o čemu pričam) i izabrala sam neke od igračaka koje će vam zasigurno promeniti vezu iz “Vanilla veze” u “Pedeset Nijansi Sive”.

Povez se može koristiti na više načina, ali kod vođenja ljzubavi može biti pravo zadovoljstvo vezati ženu za krevet. Možete da spojite ruke, a raširite noge ili spojite noge, a raširite ruke, iskoristite maštu! Važno je zapamtiti nekoliko stvari, povez ne sme biti suviše stegnut, jer može prekinuti cirkulaciju na zglobovima, takođe možda dođe do situacije kada je neophodo izvući se iz poveza, zato budite oprezni. Kod biranja odgovarajućeg poveza, izaberite nešto jako ali glatko. Postoje posebni povezi u prodavnicama igračaka za odrasel koji postoje baš za ovu svrhu.

Lisice su odlične kod sputavanja ruku. U mom iskustvu, lisice sa krznom su mnogo udobnije od običnih metalnih lisica jer ne grebu kožu. Takođe, kod uzimanja lisica, pobrinite se da uzmete one za koje nije potreban ključ, ili ako imaju ključ, čuvajte ga na noćnom stočiću.

Povez za oči stvarno povećava čulo dodira tokom vođenja ljubavi. Ne morate trošiti previše novca na skupe svilene poveze, obična maska za spavanje će poslužiti svrsi.

Cipele su veoma važne muškarcima, iako to ne govore. Obožavaju da vide kad nam cipele sa štiklom podignu zadnjicu i zategnu je. Ako želite da budete dominantne, ne zaboravite na dobar par cipela.

Naravno, ako uz cipele složite odgovarajući korset, to će mu stvarno ubrzati disanje! Zamislite kako će se osećati dok mu prilazite u kožnom ili svilenom korsetu sa otkrivenim poprsjem. Dodajte i cipele i za njega ste hodajuća Venera!

Ne dozvolite da postane monotono! “Pedeset nijansi sive” je sve osim monotonije!

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.