OD SADA VERUJEM SAMO SVOM OSEĆAJU Romantično putovanje 22-godišnjakinje završilo se najgorim scenarijem kada se na aeorodromu susrela sa dečkovom TRUDNOM DEVOJKOM

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Jul.2023, 19:05

"OD SADA VERUJEM SAMO SVOM OSEĆAJU" Romantično putovanje 22-godišnjakinje završilo se najgorim scenarijem kada se na aeorodromu susrela sa dečkovom TRUDNOM DEVOJKOM

Mislila je da je konačno pronašla pravog, a onda je usledilo priznanje koje je zaprepastilo i nju i trudnicu

Dvadesetdvogodišnja devojka po imenu Madlen mislila je da našla muškarca za ceo život kada se na Tinder- u, poznatoj aplikaciji za upoznavanje "uparila" sa dečkom pod imenom Džejson. Međutim, baš kada se ponadala da je konačno našla onog pravog, na put im je stala njegova, ni manje ni više nego trudna devojka.

Naime, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Madlen Džej (22) iz grada Šefilda iz Engleske, upoznala je i zaljubila se u Džejsona, sa kojim je izašla na piće nakon mesec dana svakodnevnog dopisivanja. Nakon upoznavanja i kratkog zabavljanja, pošto je sve izgledalo idealno, Madlen je pristala na romanitčno putovanje na koje ju je pozvao.

Ova 22-godišnjakinja je objasnila da su čak razgovarali o deci i njihovim planovima za budućnost, te nije videla problem da ode sa njim na kratko putovanje. Tom prilikom zajedno su rezervisali odmor u Španiji 26. marta ove godine, tri meseca nakon njihove "viralne romanse".

Međutim, iako je na početku delovalo sve idilično sa "suviše dobrim da bi bio istinit" dečkom sa Tindera, njihovo romantično putovanje završilo se katastrofalno, kada ih je na aerodromu sačekala njegova besna trudna devojka. Ova situacija ostavila je Madlen u potpunom šoku.

Da situacija bude još gora, na samom aerodromu bili su i roditelji prevarene trudnice, koji su počeli da guraju kameru u Džejsonovo lice, ali i da viču na Madlen - što je upravo situacija koju je ona uporedila sa 'scenom Džeremija Kajla'.

Buduća majka tada je objasnila da je Džejsonova devojka i da će mu za nekoliko nedelja roditi dete. Tada je otkrila i neke druge stvari koje je on skrivao od Madlen - otkrila joj je da ju je lagao o svom imenu ali i o svojim godinama, tvrdeći da ima 32, dok zapravo ima 37 godina.

Kako su laži počele da izlaze na površinu, onda je i sam Džejson otkrio isitnu o sebi. Navodno je priznao da je varao svoju devojku četiri godine sa četiri različite žene. Takođe otkrio je i da ima drugog sina kojeg je skrivao od nje. Na ovo saznanje, Madlen je kasnije objasnila kako je dva puta sanjala da Džejson ima decu, ali da tome nije pridavala značaj, jer je to ipak samo san.

Nakon ovog iskustva 22-godišnjakinja tvrdi da je Džejson bio njen prvi sastanak na Tinderu, i da je zbog svog užasnog iskustva odlučila da zauvek izbriše aplikaciju.

A post shared by Solo world traveller 🗺✈️🌎🌅 (@madeleinejayee)

"Nikada u životu nisam bila na sastanku na Tinderu, on je bio jedini. Na našem prvom sastanku sreli smo se u 15 časova. Nisam imala nameru da ostanem predugo, a onda je otkucalo 22 sata i sve vreme smo samo pričali. Razgovarali smo o budućnosti. Bukvalno smo se složili oko svega: kada želimo decu, kakvi želimo da nam budu životi, kakva želimo da nam bude budućnost i tako smo se dobro poklopili. Zvučalo je previše dobro da bi bilo istinito, a to je zato što i nije bilo", objasnila je Madlen koja je dodala da se pretvarao da je povučen, da nije imao sreće sa ženama i da je spreman da ima nekog.

Madlen tvrdi da joj je Džejson poslao poruku nakon što je napustila aerodrom, zaklevši se da je trudnica njegova "luda bivša" koja ga je "zarobila sa detetom". Međutim, nesrećna devojka prekinula je svaku komunikaciju sa njima i nije ga više videla.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.