OD OBIČNOG SELFIJA DO HORORA! Dženifer napravila fotku u teretani: Sve je prestravio PRIZOR iza nje! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Maj.2020, 14:43

OD OBIČNOG SELFIJA DO HORORA! Dženifer napravila fotku u teretani: Sve je prestravio PRIZOR iza nje! (FOTO)

Upao je neplanski u kadar.

Dok se većina divila trbušnjacima lepe pevačice i glumice, deo njenih pratilaca na Instagramu primetio je lice iza nje.

 Čuvena Džej Lo objavila je fotografiju na Instagramu koja se ne razlikuje previše od ostalih koje deli sa svojim obožavaocima. Ona je pozirala u teretani u kratkom topu i helankama i pokazala da je vežbala sa malo šminke i s krupnim alkama.

If it doesn’t challenge you, it doesn’t change you… #CamoFriday >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << @niyamasol 🤍

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo) on May 15, 2020 at 4:43pm PDT

Ipak, jedan detalj na ovoj fotografiji čini je drugačijim od njenih uobičajenih selfija s treninga i nalazi se iza Dženifer.

 Naime, pored ove fotografije pojavili su se brojni komentari puni straha jer ćelavi muškarac izgleda kao mu neko drži ruku preko usta.

Sudeći po svemu, najverovatnije je u pitanju vežbač sa zaštitnom maskom koji je ušao u kadar dok je radio trbušnjake, što bi objasnilo izraz njegovog lica.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.