OD NJEGA NE OČEKUJ DOBRU AKCIJU: Evo kako da odmah prepoznaš da muškarac NIJE DOBAR u krevetu

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Maj.2021, 22:17

OD NJEGA NE OČEKUJ DOBRU AKCIJU: Evo kako da odmah prepoznaš da muškarac NIJE DOBAR u krevetu

Da ne gubiš vreme...

Ukoliko se dogodi da muškarac napravi ovih nekoliko grešaka na samom početku veze, trebalo bi ozbiljno da uzmeš

Zakasnio je

Čekala si 20 minuta i odjednom se pojavio s nekom glupim i polovičnom izgovorom? Početak teško da bi mogao da izgleda lošije. Čak i ako mu daš još jednu priliku i ne prekineš odmah dejt, to pokazuje da ne poštuje tvoja osećanja. Takav tip će se teško  potruditi da udovolji tvojim potrebama >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << - pa i u krevetu.

 Stalno proverava svoj mobilni

Ako ga više puta ometaju WhatsApp i razne druge poruke, ne bi trebalo dalje da gubiš vreme. Ne posvećuje ti punu pažnju, a to neće raditi ni tokom seksa. Verovatno će biti jedan od muškaraca koji će nespretno i napamet "petljati" po tebi, a zatim očekivati "porno šou". Ne, hvala, seks na istoj talasnoj dužini izgleda drugačije!

Svoje misli ne može pravilno da pretoči u reči

Ako ne može pravilno da završava rečenice, dvosmisleno se izražava i naglo menja teme, to nije dobar znak. Za srećan ljubavni život je važno da međusobno dobro komunicirate. To, naravno, znači i da bi trebalo da možete da iskažete svoje želje. U krajnjoj liniji, niko ne može da čita tuđe misli.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.