OD CIFRE ĆE VAM SE ZAVRTETI! Poznata voditeljka kupila kolica za bebu kakva ima kraljevska porodica?!

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Nov.2019, 15:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OD CIFRE ĆE VAM SE ZAVRTETI! Poznata voditeljka kupila kolica za bebu kakva ima kraljevska porodica?!

Nije štedela?!

Marija Lazić Živković uživa u trudnočkim danima, a već je kupila kolica za bebu, a od količine novca koju je potrošila, zavrteće vam se u glavi.

Voditeljka bi trebalo da se porodi uskoro, a kako je nedavno otkrila, rodiće devojčicu.

Lazićeva je odlučila da kupi skupocena kolica koja koštaju više od 1.000 evra, a  ista takva je za svog sina Arčija pazarila Megan Markl, vojvotkinja od Saseksa.

🍂🍁🍂 📸 @memories.by.tinkerllilly >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << 🍁 #pregnant #pregnancy #pregnantbelly #preggo #fall #9thmonth #nature #naturephotography

A post shared by Marija Lazic Zivkovic (@maryzivkovic) on Nov 6, 2019 at 9:19am PST

- U pitanju je jedan od trenutno najaktuelnijih brendova u svetu za bebe i mame, a ova kolica koja je kupila Lazićev stigla su specijalno za nju u Beograd. Zanimljivo je da za ovim kolicima ludi svetski džet-set, a dodatno su postala popularna nakon što ih je kupila Megan Markl - kaže izvor.

❤️🐩 📸by @memories.by.tinkerllilly ❤️ 🍁 #pregnant #pregnancy #pregnantbelly #preggo #fashion #naturephotography #photography #picoftheday #fall #dog

A post shared by Marija Lazic Zivkovic (@maryzivkovic) on Nov 5, 2019 at 2:34am PST

Sudeći po Marijinom izgledu, ona je i te kako vodila računa o kilogramima tokom trudnoće, pa osim po stomačiću, ne vidi se da se ugojila.

A post shared by Marija Lazic Zivkovic (@maryzivkovic) on Oct 24, 2019 at 7:11am PDT

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.