OBUCI SE KAO BOGATAŠICA! Evo kako da za male PARE izgledaš kao milion dolara, potrebno je samo par detalja!

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Mar.2021, 21:05

OBUCI SE KAO BOGATAŠICA! Evo kako da za male PARE izgledaš kao milion dolara, potrebno je samo par detalja!

Ako ti treba inspiracija!

Poznata blogerka dala je detaljno video uputstvo, kako da kupujete i koje komade garderobe da birate ukoliko želite da vaši autfiti izgledaju skupo.

Zapravo je moguće obući kombinaciju koja izgleda daleko bolje i skupocenije nego što jeste, što znači da vam nije potrebno dosta novca da bist izgledali dobro.

Za početak, kupujte komade koji su osnovini, što znači da možete da ih kombinujeta sa drugim komadima i da to izgleda >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << veoma dobro.

U ove komede se ubrajaju: crne pantalone, crna suknja, bela košulja, bela majica, crni sako, mala kožna jakna, jednobojna rolka, sivi, crni ili kamel kaput, mala crna haljina.

Pored ovoga uvek imajte jednostavnu i tanku belu košulju koju možete da nosite čak i ispod dukserice, izvucite kragnu i utisak će vas oduševiti.

Manikir neka vam uvek bude jednostavan, kratki uredni nokti, a kada je reč o izboru lakova birajte mirnije, pastelne tonovo.

Kada birate crveni ruž, birajte onaj sa plavim podtonom.

Detaljnije o svemu na videu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.