OBRATI PAŽNJU! Ovi SIMPTOMI ukazuju DA IMAŠ visok nivo ŠEĆERA u KRVI, moraš odmah reagovati!

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Mar.2021, 16:29

OBRATI PAŽNJU! Ovi SIMPTOMI ukazuju DA IMAŠ visok nivo ŠEĆERA u KRVI, moraš odmah reagovati!

U tom slučaju izbegavaj određene namirnice!

Nisu samo dijabetičari dužni da vode računa o nivou šećera u krvi, to važi i za druge ljude koji nemaju ovaj problem.

Prvo, trebali biste znati da možete doživeti simptome i znakove upozorenja visokog nivao šećera u krvi i ako se osećate uvek glad, ili ako ste se ugojili (čak i kada pokušavate da smršate), ako imate problema sa želucem, to su najčešći faktori koji mogu doprineti visokim nivoima šećera >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << u krvi:

Visok nivo šećera u krvi – Najčešći simptomi:

Prvo, trebali biste znati da je visok šećer u krvi samo simptom dijabetesa. To ne znači da ako imate visok nivo šećera u krvi da takođe patite od dijabetesa. A ponekad, neki ljudi ne doživljavaju ove simptome. Najčešći simptomi visokog nivoa šećera u krvi su:

Evo koje namirnice morate IZBEGAVATI ili čak izbaciti iz svakodnevne ishrane. 

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.